| mikypiky a întrebat:

Hei!
Nu stiu ce sa mai fac cu prietena mea! Ma minte intruna ca nu este acasa, ca pleaca la aniversari sau in oras.Cand o sun nu imi raspunde deci trebuie sa merg sa strig la ea... Dar nici atunci nu este bine deoarece nu e acasa sau imi zice mama ei ca a plecat nu stiu pe unde.
Cand ii spun lucrurile astea in fata zice ca ce sa faca daca trebuie sa plece mereu.Va rog mult sa imi spuneti si mie ce sa fac!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las-o un pic asa...cum vrea ea, apoi o sa vezi u ca o sa te caute, iar cand o sa fii fata in fata cu ea, suna pe cineva, sau programeaza-ti alarma, astfel incat sa creada ca te-a sunat cineva, si sa vorbesti mult cu acea pers, pana se plictiseste, dar sa vorbesti clar, tare, sa te auda si folosesti cuvinte de genul "da, sigur! nu esti tu cea mai buna prietena a mea?! O sa las tot ce fac acum, si ajung acolo intr-un sfert de ora" laughing
sau ceva de genul.
si oberva-i reactia.
Daca nu se supara, spune-i ca a intervenit ceva, si nu puteti vorbi...
Daca iti reproseaza, aminteste-i de xilele in care ai fost la ea, si era ocupata, sau nu era acasa, ma rogoh go on gasesti u cevaoh go on.
Iar ca sa pleci undeva sa nu se prinda ca a fost o gluma, faza cu prietena, te poti duce acasalaughing)) oricum nu va sti unde, si despre cine e vorba.
daca te prinde totusi, spui ca acea prietena te astepta acasa laughing
hai succeswinking
sper ca te-am ajutatlaughing :*

9 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Sincer nu stiu ce ai putea sa ii faci. E bine ca totusi ai vorbit cu ea in fata. Poti sa mai insisti sa iti spuna totusi de ce mereu se comporta asa. Din cate scrii tu, pare ca v-ati distantat foarte mult.
Spune-i sa te ia si pe tine daca are treaba undeva.Numai asa poti vede daca iti ascunde ceva sau nu.
Acu serios. din comportamentul ei, chiar crezi ca iti e prietena asa buna?
Tot ce poti sa faci e sa discuti cu ea din nou si din nou...straight face

| Aysa19 a răspuns:

Buna! May poate mama ei nu o lasă sa mai fie prietena cu tine, sau poate ea pur și simplu s-a saturat de "prietenia" voastră! Cel mai bine ar fi sa o iei și sa vorbiți foarte serios amândouă, sa va rezolvați neînțelegerile! Succes, fii sincera cu ea spune-i ce te doare și te deranjează, explica-i ca asa nu puteți tine "vie" o prietenie!

| ancutsa410 a răspuns:

Vorbeste cu ea calm.intreab-o ce se intampla.

| cornel a răspuns:

Te evita.incearca sa scape de tine

| The Epic Fail Guy a răspuns:

She doesn't like you no more;(

| SweetCherry a răspuns:

Pai ar trebui sa ii spui ca daca mai vrea sa fie prietena cu tine ar trebui sa petreceti mai mult timp impreuna.

| ~p!$iii~ a răspuns:

Laso in pace, asta nu e prietena, daca va avea nevoie de tine sa vina ea sa te caute, pana atunci cautati alta persoana pe care o poti numi cu adevarat"prietena'"succes:*

| mikypiky explică:

Dau funda cand o sa am.

| BlueBaby a răspuns:

Prin ce face iti dovedeste ca nu iti este prietena adevarata. Ce prietena ar minti in halul astaraised eyebrows?
Eu zic ca ar trebui sa ii spui ca vrei sa vorbesti ceva foarte serios cu ea si sa ii explici mai apoi ca tu te-ai saturat de minciunile ei. Totusi trebuie sa-ti dea o explicatie. Succes:*