Eu n-am gasit deloc una pedegeaba cauti pentru ca vei gasi numai annoying chicks. In cel mai rau caz dai de o panarama
Da si sa aiba probabil un cont maricel in banca, vila, masina scumpa, si daca se poate sa aiba si sange albastru ca deh nu te incurci cu oricine.
Serios! Nu primesti accept nici pe Facebook da ai pretenti de mare doamna.
Te anunt ceva. Daca iti cauti iubita dupa atatea criteri nu o sa iti gasesti niciodata, sau o sa aveti o relatie superficiala fara pic de sentiment.Ca sa ai o relatie in care sa fi fericit si implinit trebuie sa te lasi dus de val si de instinct nu sa cauti doar un anumit tipar, sau sa refuzi unele persoane pentru ca nu corespund 100% criteriilor tale.
S-ar putea sa mori valoros... si nimeni n-o sa stie.
Esti pe drumul cel bun, deci tine-o tot asa!
Ca sa te indragostesti nu ai nevoie sa vorbesti despre fizica cuantica.
Cum ti-a mai spus cineva aici, daca ai mai iesi si ai mai face si tu ceva ce fac toti restul de varsta ta ti-ai da seama cum este lumea.Sunt peste tot fete linistite sau la locul lor dar nu neparat intelectuale sau din familie de nobili.Ca sa ai o viata implinita si fericita la ani tai trebuie sa stii si ce e aia distractie,un suc,o excursie, mare, munte, prieteni nu doar "hai sa vorbim despre atomi" sau "tine degetelul mic ridicat cand bei cei".
Ce ceri tu nici o pocaita sau o printesa nu poate sa iti ofere ca si aia se plictiseste sa isi numere inghititurile, sa stea intr-o anumita pozitie, sa isi aleaga mereu cuvintele.
Stai liniștită, nici chiar așa? doar ceva mai temperată și orientată pe carieră /viitor.
Și nu mă refer la subiecte gen fizica cuantică. Pentru mine, o discuție inteligentă este una despre chestii reale și concrete. Adică nu bârfă/caterincă ieftină și cerșeală de atenție de prost gust.
Nu sunt chiar "extraterestru" și știu și eu, la un nivel minim, să socializez.
Da, scuze nu vazusem varsta, oricum sincer iti zic, fetele nu prea stiu pana pe la varsta de 25+ sau mai mari, adica nu stiu ce vor de la viata... vor numai distractii si etc e greu ca si societatea le face asa, ca ele vad ca multi umbla numai dupa *** si de aia isi fac o parere ca toti sunt asa si, de aceea unele abordeaza subiectele cu indignanta si nepasare unoeri, dar ar trebui sa fi sigur pe tine si sa iesi mai mult, si sa adopti un comportament mai indiferent in preajma unora care ti s-ar parea tie ca sunt mai interesante sau pe placul tau.
Tu cauti pe una mai desteaptã ca Elena Udrea? Baftã in continuare.
Dacã esti introvertit fa un astfel de experiment, bagate in seamã cu aproape 100 de fete zilnic nu trebuie sa fie ceva serios, doar comunicare si care vezi ca par interesate le ceri nr de tel, acolo vezi daca chiar te portivesti cu vreuna. Cum? Le pui intrebãri si vezi daca ajung la aceste domenii si ele. Dacã nu a doua nu le lasi baltã. Cel mai ok ar fi in Mall/parc sa faci asta.
Unde ai fost toata viata mea?
Daca imi zici ca ai ochii albastri si peste 1.70 m, muschi si patratele, ma sacrific vin si te iau de sot )
Vrei sa-l ti ca bibelou sau de ce? Probabil il sacrifici, faci si petrecere in pijamale si iti chemi toate prietenele sa sãrbatoriri. Aia nu e cerere in casatorie, e doar bataie de joc.
Dar daca nu are el nimic de zis, tu de ce comentez? Aaaaaa 'esti cumva gelos, il vrei nu mai pentru tine, hai ca ti-l las tie draga
Pãi binenteles ca il vreau doar pentru mine, teee fac la orice orã pisi.
Sau tie fricã?
Draga Outsiider, cum spunea Sheldon: "Love isn't in the air. Nitrogen, Oxygen and Carbon Dioxide are in the air".
Lucrurile pe care le cauti la o fata sunt contradictorii. Iti doresti o fata inteligenta si educata, insa concentrata pe cariera. Nu vreau sa te superi pe mine, insa persoanele concentrate pe cariera au o mare boala, nu sunt neaparat inteligente.
Vrei sa discuti cu ea chestii high-level, insa nu despre fizica cuantica, ci despre chestii reale si, daca se poate, ce nu au legatura cu sexul. De parca atunci cand iti cauti un partener in viata, partea de sex nu conteaza - ai sa te dai cu capul de toti peretii daca vei avea o femeie lemn in pat, iar tu vei fi si mai nepriceput - si s-o crezi tu ca o femeie, cu orice nivel al IQ-ului la purtator, nu vrea un partener sexual compatibil. Sexul, asa cum e si hrana, este o nevoie vitala a omului. Iar semnalele pot fi evidente.
Acum, eu inteleg ca esti introvertit de fel, iar acest lucru eu consider ca este o calitate, dar, iarta-ma ca vreau sa te readuc putin cu picioarele pe pamanat: ce ar putea sa faca o femeie cu tine? Tu nu trebuie sa fii DOAR inteligent si nici baiat decent si de treaba, scoala despre tine nu spune nimic unei femei. O femeie cauta protectie, un barbat in toate formele acceptate de natura. Banuiesc ca esti destul de istet sa stii ce inseamna a fi barbat, nu? Si, asa cum tipa aia din fanteziile tale trebuie sa fie cumva, sa se ridice la anumite standarde, asa trebuie sa te ridici si tu la standardele unei femei.
Ce zici de mai mult curaj in fortele proprii? Ori poate descoperirea acestor forte?
Vezi tu, relatiile interumane sunt un rau necesar. Eu iti recomand sa inveti despre cum ar trebui sa te comporti in preajma oamenilor, sa-ti accepti natura dar, in acelasi timp, sa iesi din carapace. Prietenii si relatiile vin dupa ce renunti la ideea ca nu ar trebui sa mori singur, inteligent si uitat de toata lumea.
There There.
Si mai iesi pe undeva in afarã de facultate, si camin sau unde stai tu? Stii uneori mai trebuie sa dai ochii cu lumea realã, gaseste locuri, sau chiar un hobby participa la ceva in REALITATE gasesti oameni reali, nu roboti, asa dracu mai bine esti castigat de la un robot. Cu Skype si altele, devenim mai putin oameni.
Nu cred cã nu ai timp macar in weekend sa faci ceva.
Daca ai asa pretentii la femei ma intreb ce pretentii o sa ai la un job.
https://www.youtube.com/watch?v=QvO6i0kV5Ms
Acea super-femeie ce cauti tu, este cu siguranta de mult deja intr-o relatie cu un baiat foarte atragator, inalt, bogat, spontan, cuceritor si fidel.
Daca ai fi avut alte calitati mai apropiate de varsta ta genul iesit in club macar odata la 2 luni si ai fi mai spontan si poate ti-ai schimba putin gardeopa poate poate cu putin noroc o sa iti gasesti o prietena.
Apropo ai o imagine foarte buna despre tine dupa cum am citit din ce ai scris, poate ar trebui sa auzi parerea fetelor despre tine si sa lasi autobiografia pentru cand vei fi bunic.tu chiar daca ai senzatia ca stii cine esti la varsta de 22 de ani inca nu ai iesit din scoala si nu ai trait nimic.
Mie imi pari antipatic sincer din felul in care ai scris." Mentionez ca nu astept nimic de la voi" ..pai? Esti pe TPU TU SCRII NOI RASPUNDEM.dar in schimb ai scris "mersi pentru intelegere si sper ca nu am deranjat pe cineva cu asta "
E viata ta, noi dam cu sfatul, de ce ai deranja pe cineva cu compunerea ta? NU jignesti pe nimeni.
Gandeste-te de ce vrei o relatie, trebuie sa ai un motiv. Te simti singur, vrei sex, vrei sa te deschiz cuiva, sa traiesti momente tandre alaturi de acea fata. Sexul este exclus deci, celelalte trei variante raman valabile. Din propria experienta iti zic ca te inseli. Eu ii multumesc, Celui de sus ca sunt singur. Uite motivele mele:
-Am timp pentru mine
-De compasiune nu am nevoie deoarece am prieteni putini dar buni si familie
-Sentimentele vin si pleaca, asa ca tandretea cu sexul opus se sting, din propria experienta mai ales daca ai avut experiente inainte, ciudate
-Sa crezi in relatii in ziua de azi e o prostie, e un joc de teatru al unor actori ce par a fi veseli tinundu-se de mana
-Nu sunt plin de mine, dar uneori cand cineva nu e langa mine doar eu pe mine ma am si atat
Te nasti, ajungi la varsta asta si inca traiesti fara sa ai o relatie deci nu este o necesitate, mai ales daca nu vrei sex. Am fost in situatia ta dar tu in a mea nu ai fost. Desi imi cream conturi pe siteuri de socializare am ajuns sa le uras si sa le sterg, deoarece sunt toate niste iluzii. Decat sa suferi pentru niste idioate (majoritatea) mai bine lupti pentru principiile tale.
Incearca sa te inscrii la un curs de ceva ce iti place. Sunt sanse mari sa gasesti acolo o fata interesanta. Chiar daca nu e ce ti-ai imaginat, intra in vorba cu ea. Macar te antrenezi pentru viitor, nu?
Daca arati a hipster, mai ales daca esti gras, nu te astepta sa gasesti pe cineva Am vazut multi d-astia pe reddit
Nu mai cauta cu disperare un lucru. Trebuie sa lasi lucrurile sa vina de la sine. Spun asta pentru ca esti deja intr-un loc unde poti cunoaste fete decente, adica la facultate. N-ai gasit pe cineva pe gustu' tau in acel loc? Sincer, nu cred ca gasesti pe net ceea ce-ti doresti tu. Cred ca cel mai bine e sa cunosti pe cineva in realitate pentru prima data, nu pe net. Cred ca un curs de ceva ce te pasioneaza ar putea sa te ajute, asa cum ti s-a mai spus mai devreme. Nu trebuie neaparat sa te duci azi sau luna urmatoare fiindca timpul tau n-a trecut. Abia pe la 28-30 ani ar trebui sa te ingrijorezi.
Nu e vorba ca mi-e greu. Dar, în afara de colegele de serie, nu prea am tangenta cu fetele de la facultatea mea. Am încercat sa ma "apropii" de unele pe care le-am considerat ok, dar nu prea am reușit sa facem conversație - adică, conversațiile erau cam trase de par și am renunțat la idee când simțeam eu că plictisesc.
Super daca esti esti atras de asta, si eu caut asa ceva, dar crede-ma e mai greu decat ti-ai imagina my bro
Din aatea cu care am vorbit majoritatea o dau spre ignoranta sau batjocura =)
Dar iti zic o chestie, care te-ar dezamagii putin, stii... fetele nu... prea sunt inteligente! :p
Si daca e una din 200k ar fi bine, zic una mai diferita, cu intelectul mai ridicat
De curiozitate cati ani ai?
Asa ai sa le plictisesti pe toate, stai calm. Tu cauti relatie, adica treaba aia de se intampla intre doi oameni de sex opus, sau cauti interlocutor pentru discutii irelevante? Cred ca nu stii ce vrei si clar nu stii ce vor ele. Ai cazut in capcana, probabil ai sa stai mult timp acolo. Peste ani probabil ai sa-ti dai seama.
Cred ca esti naiv si in totala disonanta cu realitatea. Vezi ca s-ar putea sa "rezonezi" singur pana ai sa ramai fara volum. Esti plictisit si singur, nu atras de inteligenta. Inca traiesti in negare.
anonim_4396 întreabă: