Filozofezi prea mult! Fii tu asa cum te simti bine, schimba-te daca simti, daca merita, daca il iubesti si nu daca te va place si a doua oara!
Se poate sa te placa si a 2 oara. De ce nu?
Cred ca e un baiat nehotarat. Ar trebui sa stie ce vrea.
Poti sa incerci sa fi din nou impreuna cu el, cine stie ce se va intampla.
Numai bine.
E clar ca tu inca il placi nu doar ca prieten. Ori citesti tu semnalele alea mai mult decit trebuie ( pentru ca iti suna frumos), ori baiatul e o fire mai complicata, care vrea sa se si joace, sa provoace.
Nu te ambala de tot si asteapta sa-ti spuna ceva clar, fara subintelesuri interpretabile.
Si mai uita-te si in jur...
Buna!
Da,te mai poate place a doua oara.Dar din pacate in cazul tau nu.Imi pare rau sa iti zic crudul adevar, dar nu cred ca tea placut vreodata deoarece daca tear fi placut ar mai fi ramas cu tine acceptandute asa cum esti, nu despartinduse de tine din cauza unui "defect".Asa ca uital si fii tu insati.
O zi buna!
Nici macar nu conteaza ce vrea el sa zica, important este daca tu simti ca vrei sa fii cu el cu adevarat. din cate mi se pare mie iti cam strica micile bucurii si buna-dispozitie cu "maturitatea si calmul" lui. nu te schimba pentru nimeni, fii tu insati, toate vin la vremea lor si cand simti tu ca este cazul!
Eu nu cred in relatii esuate si reincercate. Poate doar in eventualitatea ca prima incercare este la varste fragede si urmatoarea la varsta adulta. In rest, ceva rupt ...ramane rupt.
Tu nu ai cum sa te schimbi asa ca pocneste el din degete iar daca nu te accepta asa cum esti...pentru ce ai vrea sa mai incerci sa fii cu un om care nu te vrea asa cum esti si care nu te gaseste fascinanta si frumoasa si inteligenta si amuzanta?
Incearca sa te schimbi si tu putin. Incearca sa fi mai mult cum ar vrea el daca tu ti la el.
Pai incearca si tu sa te maturizezi unpic sau macar in fata lui.incearca macar poate baiatului ii plac de tine da nu vrea sa zica lumea ca gagica lui e zapacita
Daca te-a placut o data, e posibil sa te mai placa, pentru ca sentimentele nu dispar asa usor, parerea mea.