| DoRiNuTzZzA a întrebat:

Hei... pot spune ca am si eu o problemastraight face adica de la un timp totul imi merge rau si deja m-am saturat nu pot sa ma bucur de nimic in adevaratul sens al cuvantului as da orice sa fiu la fel de fericita ca in ultima saptamna de vacanta Totul a inceput asa: s-a terminat relatia cu pr meu de pe at am trecut si peste asta desi nah m-au deranjat unele faze am trecut peste, apoi aflu ca voi fi operata de apendicita in aceeasi zi ma operez ma bucur ca au fost alaturi de mine persoanele dragi mie si unele pe care chiar nu-mi inchipuiam ca o sa fie acolo cu minehappy. Oricum le multumesc. Apoi mi-a fost greu pana cand m-am recuperat, la scoala nu pot spune ca imi merge totul ft bine totusi destul de binebig grin, apoi cu ai mei nu ma inteleg in special cu mama orice imi zice ma enerveaza si suntt slaba de nervi adica din orice nimic incep sa ma enervez Nu stiu cu ce am gresit sa am parte de toate astea asa era si anul trecut pe vremea asta deja m-am saturat sa fiu tot nefericita si totul sa-mi mearga rau as vrea sa fac ceva sa nu mai fie totul asa dar nu stiu ce scuze daca v-am plictisitstraight face

Răspuns Câştigător
| AlexxaRainbOw a răspuns:

Stiu te inteleG perfect asa ma simnteam si eu. Ca nu am nici un motiv sa mai traiesc. Cu parintii imi mergea totul f. prost. Prieteni parca simnteam ca nu mai am dc sa'i i-am. Te inteleG perfect. Mai bine ai laSa lucrurile sa vina de la sine. Asa cum am facut si eu. Am zis "ce o vrea d. zeu"... Nici acum nu pot sa sp ca sunt f. bine dar mi-am mai revenit. Nu poti face nimic asa e viata unora. Cu bune si cu RELE. incearca sa gandesti pozitiv! happy t pup :* :* :*

2 răspunsuri:
| ROmanWhat a răspuns:

Nu mai plictisit. Am o prietena care vb mai mult decat tine pe mess. laughing). Acum adevarata ta problema este mai mult psihica decat a persoanelor din jur, adevarata ta problema este stresul scolar si poate si a prietenilor ca nu te scot pe afara sa uiti de grijile scoli. Deci iesi mai mult afara si uita de grijile scoli.

| Lllllllllll a răspuns:

Uite Ale am gasit pe un site si zice destul de bine :D :

"Fericirea, spunem noi, este o alegere. Oamenii fericiti inteleg acest lucru, in timp ce oamenii nefericiti sunt chinuiti la gandul ca ei sunt de vina pentru lipsa fericirii, pentru dificultate de a ajunge la o stare emotionala placuta.
Primul pas in drumul spre o stare fericita este acceptarea ca fericirea trebuie invatata si, dintr-un motiv sau altul, scoala te invata orice in afara de bucu

rie.Foloseste-te de "scoala vietii" pentru a practica fericirea.Intodeauna realizeaza faptul ca ai optiuni in tot ce faci, gandesti sau simti, iar tu alegi lucrurile cele mai bune pentru tine.
Iata niste sfaturi pe care le poti aplica in viata de zi cu zi:
1.Zambeste!-daca zambitul este prea mult pentru tine, ia un creion si tine-l intre dinti.Sunt destui muschi ai fetei implicati in acest procedeu, incat creierul tau o sa creada ca zambesti si o sa inceapa sa produca chimicale "fericite".
2.Inconjoara-te de oameni optimisti!-avand oameni fericiti in jurul tau, vei invata mai repede ce inseamna fericirea. Oamenii fericiti au o abilitate mai mare in a depasi provocarile decat oamenii care gasesc scuze si care se simt victimizati.
3.Canta!-cantatul functioneaza ca zambitul, facandu-ti corpul sa produca chimicale "fericite". Canta in masina, la dus, cand prepari cina si canta cand te simti frustrat si observa cum sentimentele negative se topesc.
4.Razi!-la fel ca zambitul, rasul reprezinta o modalitate buna de a depasi provocarile fizice si emotionale.
5. Misaca-te!-daca esti activ fizic devi fericit.Cauta o activitate care iti place si observa cum iti schimba starea sufleteasca:orice fel de sport, dans, yoga. Fa-ti un obicei din a fi activ.
6.Fii creativ!-creativitatea reprezinta o modalitatea buna de a gasi fericirea.Gandeste-te la lucrurile creative pe care oamenii le fac pentru a trai sau pe care le au ca hobby si observa cata fericire primesc din aceste actiuni. Picteaza, deseneaza, danseaza, sculpteaza, inventeaza ceva, gateste ceva nou, scrie o poezie sau ingrijeste o gradina.
7.Imbratiseaza!-imbratisatul reprezinta o modalitate buna de a da si primi fericire.Atingerea fizica este esentiala pentru formarea ta si imbratisatul este o modalitate buna de a lua acea atingere fizica intr-o maniera pozitiva.
8.Cand intr-o situatie conflictuala, aminteste-ti ca a fi fericit si a avea dreptate nu merg chiar mana in mana.Cand ai indoieli, alege fericirea in fata dreptatii.
9.Cand esti suparat spune-ti:"O sa-mi treaca" si gandeste-te la un viitor mai fericit.
10. Poarta-te ca un copil!-fa lucruri copilaroase pentru a te simti tanar si fresh: sari pe o trambulina, da-te in leagan. Aminteste-ti:"Nu ne oprim din jucat pentru ca imbatranim, ci imbatranim pentru ca ne oprim din jucat".
11.Fii bun!-fa acte de bunatate in fiecare zi: fa complimente oamenilor, ofera ajutor, da unui batran locul din tramvai, etc.
12.Fii multumita!-practica multumirea, spune multumesc pentru orice ai si apreciezi in viata.Gratitudinea este o modalitate de a mari fericirea.
13.Mediteaza!-gaseste ceva care te relaxeaza, meditatia relaxeaza mintea. Poti sa asculti muzica, sa faci baie sau sa folosesti lumanari.Acestea iti ajuta mintea, in fiecare zi pastreaza cateva momente pentru a te regenera."

Sursa : http://www.femei-moderne.ro

Bafta!:D