Doamne ce drăguț!
Sebi, eu zic sa o suni și să îi spui ce simți. Unde mai este magia daca nu ii auzi vocea?
Fa-ti curaj și sun-o! Eu cred că se va bucura să te audă și daca nu se va bucura înseamna că nu merită un prieten ca tine. Fa-ti curaj și fi natural
Draga Sebi, nu iti pregatii un discurs cu ce sa ii spui cand vorbesti cu ea. Mie mi se pare ca ai inceput foarte bine. Sentimentele nu vin din minte ci vin din suflet. Iti voi zice niste lucruri pe care nu vreau sa nu le uiti niciodata.
Sa iti exprimi sentimentele fata de oamenii pe care ii indragesti este unul dintre cele mai minunate lucruri de care este capabila specia umana. Al doile lucru este ca daca ii vei spune ce simti, tu nu ai nimic de pierdut, ba din contra, ai de castigat, deoarece ai fost sincer in primul rand cu tine insuti chiar daca ea te va respinge. Si daca esti complexat in privnta varstei, vreau sa iti intre in cap ca varsta nu reprezinta decat un numar ce ofera o informatie prvind vechimea ta pe acest pamant. Nimic mai mult.
Gay
Nu iti pot da report pentru ca sunt user junior ))
Ne vedem maine. Sper sa pici colocviul
Ce gay ma?
Stai linistit Sebi, radeam de Achi. Ne cunoastem in realitate. Dar lasand misto-ul la o parte, sa stii ca si eu de acord cu el.
Ok