| xFaith a întrebat:

Hei.
Saptamana asta voi merge la munte impreuna cu iubitul meu, un prieten comun de-al nostru, si cu niste prietenii de-al prietenului nostru comun ( noi nu ii cunostem pe acei prieteni )
De asemenea, acei prieteni vor venii impreuna cu iubitele lor. Prietenul nostru comun, mi-a spus ca ma va integra el in grupul acela de fete si ca imi va face cunostinta.
Faza e ca. eu sunt o persoana timida, mai ales cand nici nu cunosc persoana respectiva. nu stiu ce subiecte as putea aborda, practic, imi este rusine. mai ales ca sunt "noua " printr-e ele.
Imi puteti da un sfat?

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Sociabilă, comunicativă dar nu tupeistă! Ele ar trebui să fie cu bun simț și să vorbească cu tine deoarece ești nouă, ești straină printre ei cum s-ar spune.
Să se pună în locul tău.
Nu-ți face griji, o să fie bine, important e să te distrezi!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ɴιcoleтα a răspuns:

Le lasi pe ele sa te bage in seama.
Nu te baga tu asa printre ele. Probabil o sa va intelegeti.

| Alisayer a răspuns:

Eu cred ca daca vei servi o bere, subiectele de discutie vor veni de la sine.Si dupa o bere si timiditatea cam dispare.Iti spun din proprie experienta, pentru ca si eu sint o fire ca tine, insa daca servesc un pahar de ceva, ma dezlantui. Distractie placuta.Te pup.

| capsunic11 a răspuns:

Incearca sa nu iesi in evidenta prin cine stie ce mijloace. Lasa-le pe ele sa deschida subiectele de discutie si vorbeste cu ele ca si cu cele mai bune prietene. Daca observi ca au o fire extrem de diferita de a ta, doar incearca sa le suporti, desi ma indoiesc de acest lucru avand in vedere ca sunt prieteni comuni cu iubitul tau. Bafta si distractie placuta!

| JoIoana00 a răspuns:

Pai in primul rand asteapta sa faceti cunostinta si asculta despre ce discuta ele. Poate gasiti un subiect in comun de ex: un film, o melodie, o tara, si incearca sa scapi de timiditate... Daca sunt bune prietene, incerca sa te imprietenesti cu una dintre ele, care este mai asemanatoare tie, si ea te poate integra in grup, dar trebuie sa infrunti timiditatea..Succes.:*!