| Loly a întrebat:

Hei! Se apropie ziua de nastere a parintilor mei (sunt nascuti in aceeasi zi) si nu stiu ce cadou sa le iau.As vrea ceva frumos si ieftin ca acum daca suntem in vacanta nu prea am de unde sa strang bani.Va rog sa imi dati niste idei. Cea mai buna idee primeste fundita! :*

Răspuns Câştigător
| Deeiu a răspuns:

Eu de ziua lor[sut nascuti in aceeasi luna doar ca la cateva zile diferentahee hee] am sa le fac un tortbig grin
Imi chem o prietena.care sa ma ajute; pe net gasesc o reteta mai simpla...si nu-mi trebuiesc nici multi bani ca sa-l fac.doar ingredientelehappy
Mi-e mi se pare simplu' si dragut.happy
[sunt in aceeasi situatie ca si tinelaughingstraight face]
Succeskiss

4 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Depinde de cati banutzi ai.
Poti sa le cumperi o rama draguta in care sa pui o poza cu toata familia.
Sau, poti sa cumperi o sticla de sampanie si un buchet frumos de flori, sa legi sticla de buchet (cu o funda de vreun metru jumate, cel putin) si sa oferi mamei buchetul si tatei sticla, astfel incat cele doua cadouri sa nu poata fi despartite.

| SweetCherry a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa cumperi ceva.Eu ti-as sugera (daca ai bani) sa iei o rama si daca ai o poza cu ei. Dar oricum nu trebuie sa cumperi nimic, pur si simplu iei o foaie de hartie si scrii o felicitare.Eu zic ca oricum o sa le placa pentru ca gestul conteaza si o sa fie fericiti ca primesc cadouri de la copii.
Vezi si tuwinking

| Mally_7411 a răspuns:

Depinde de banii tai.Nustiu,poti sa le iei flori, sau un tort.sau o sticla de sampanie.Gestul conteaza, si oricum, ei se vor bucura de orice cadou!

| gabryellutza a răspuns:

Cel mai bun cadou este petrecerea in familie cadoul nu conteaza ci gestul poti sa le iei un cadou simplu tongue