Eu de ziua lor[sut nascuti in aceeasi luna doar ca la cateva zile diferenta] am sa le fac un tort
Imi chem o prietena.care sa ma ajute; pe net gasesc o reteta mai simpla...si nu-mi trebuiesc nici multi bani ca sa-l fac.doar ingredientele
Mi-e mi se pare simplu' si dragut.
[sunt in aceeasi situatie ca si tine]
Succes
Depinde de cati banutzi ai.
Poti sa le cumperi o rama draguta in care sa pui o poza cu toata familia.
Sau, poti sa cumperi o sticla de sampanie si un buchet frumos de flori, sa legi sticla de buchet (cu o funda de vreun metru jumate, cel putin) si sa oferi mamei buchetul si tatei sticla, astfel incat cele doua cadouri sa nu poata fi despartite.
Nu trebuie neaparat sa cumperi ceva.Eu ti-as sugera (daca ai bani) sa iei o rama si daca ai o poza cu ei. Dar oricum nu trebuie sa cumperi nimic, pur si simplu iei o foaie de hartie si scrii o felicitare.Eu zic ca oricum o sa le placa pentru ca gestul conteaza si o sa fie fericiti ca primesc cadouri de la copii.
Vezi si tu
Depinde de banii tai.Nustiu,poti sa le iei flori, sau un tort.sau o sticla de sampanie.Gestul conteaza, si oricum, ei se vor bucura de orice cadou!
Cel mai bun cadou este petrecerea in familie cadoul nu conteaza ci gestul poti sa le iei un cadou simplu
Effy35 întreabă: