| Alexandra1120 a întrebat:

Hei, sper sa ma puteti ajuta cu un sfat. Am 16 ani, sunt fata.Parintii mei au divorțat cand eram eu mica. Iar mama avea un alt bărbat de vreo 3-4 ani cu care nu aveam nici o problema. Acum s-au despartit si ea ma obliga sa dorm cu ea ca ii e urat iar eu nu vreau pentru ca, in primul rand nu pot dormi cu ea ca sunt prea ingramadita si sunt obișnuita sa dorm singura si cu ea nu pot adormi, iar in al doilea rand ma deranjeaza ca ea la ora 23:00 vrea sa se culce si ma cheama si pe mine ca ea nu poate dormi.
Am nevoie de ceva mai mult spațiu. Ce as putea face? Am incercat sa vorbesc cu ea si imi e cumva sa o supar ca si asa e suparata din cauza despartirii

Răspuns Câştigător
| missfatadelatara a răspuns:

Pai dacă nu o faci sa înțeleagă, cum vrei sa se rezolve problema?

Zi și tu pe ocolite cate puțin în fiecare zi

Încearcă sa-i spui ca ai de învățat și nu poți veni atunci, ci mai târziu

Pana la ora o sa se dezvete

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Gaseste-i un alt barbat, cu care sa te poti intelege si tu.
Astfel vei avea din nou liniste in casawinking

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Tu esti singurul ei sprijin si singura alinare! si ea ar veni sa doarma langa tine daca tu ai simti ca doar ea te poate linisti! ea a facut asta de mii si mii de ori atunci cand tu erai micuta!

| alin131 a răspuns:

Te iubeste si simte nevoia de a primi caldura din partea ta si suport emotional.

E mama ta, daca nu era ea, nu erai tu...

| alin131 a răspuns:

Daca nu era ea, nu erai tu la ea, ci poate nimereai sa te nasti intr-o alta familie care era poate mai buna dar poate mai rea.

Apreciaz-o, mai tarziu o sa vezi ca ai facut bine.