| andreutzza04 a întrebat:

Hei... spuneti-mi si mie cateva subiecte de discutie cu un tip de aceeasi varsta ca mine(16 ani)... vorbim de o luna si ceva si se pare ca exista ceva mai mult intre noi. dar nu stiu cum sa fac sa evolueze relatia noastra dau funda pentru cele mai bune sfaturi

deja am cam epuizat discutiile pe teme gen profi, masini, hobby-uri, muzica, moda.

ma puteti >ajuta:d

3 răspunsuri:
| daianaroxana a răspuns:

Draga mea,arata-i cat de mult tii tu la el,prin pupici sau organizeaza tu ceva,invita-l la vreo petrecere, ideea este ca tu sa faci urmatorul pas, daca el e timid...trebuie doar sa ai incredere in tine.si in el desigur

| FlorinDrg a răspuns:

Ati putea evolua cu subiectele, intreaba-l ce fel de fata si-ar dorii, daca este capabil de o relatie, care sunt punctele lui de vedere intr-o relatie... Daca esti fata desteapta pune-o intrebari cu referire la tine dar sub un alt inteles, sa vezi daca sunteti compatibil si daca va potriviti. Altceva ce ti-as putea zice, subiectele vin de la sine dar la voi am impresia ca exista prea multa atractie reciproca si va emotionatilaughing Bafta

| andreutzza04 explică:

Ideea e ca deja ...am cam recunoscut ca ne cam placem amandoi, dar ca deocamdata e mai mult un like decat un lovestraight face nu stiu ce sa facthinking da suntem timizi la scoala nu prea vb deloc adica doar''buna''thinking imi place de el si nu stiu ce sa fac