Daca verii sunt tigani, atunci si baiatul cu familia lui sunt.
Nu te judeca nimeni fetita, chiar este problema ta cu cine te mariti sau te iubesti. Singurii care se vor impotrivi relatiei tale sau vor avea comentarii si te vor judeca pot fi parinti tai sau rudele lui.
Nu stiu cati anisori ai tu, dar pigmentul pielii ami inchis tine de rasa din care facem parte, nu de bronz, iar tiganii sunt mai negriciosi din origini, nu pentru ca s-au bronzat.
Sa stii ca nu toti cei bronzati sunt romi.
Chiar in Germania nazista erau germani neaosi, considerati oficial arieni, care erau mai colorati decat sunt eu.
Hitler stia foarte bine ca nu toti germanii erau alb-roz la piele, blonzi la par si cu ochii albastri (nici el nu era asa).
Nu toți oameni de etnie sunt la fel,mai găsești și oameni de treaba printre ei,exact ca și la romani.
Dar ca să îți spun o chestie, pe persoanele de etnie nu le cunoști doar după culoare pielii, ci au anumite trăsături, numele etc.
Dar poți sa îl și întrebi mai pe ocolite, în fond e dreptul tău sa ști cu cine îți faci viata.
Ia un zar, dă cu zarul, dacă pică 6 îl iei de bărbat, dacă pică 1 te desparți de el. Dacă pică 5 4 3 sau 2 trebuie să mergi noaptea la părinții lui și să-i tatuezi în culoarea ta preferată.
DA.
Cu siguranță DESPARTE-TE de el și părăsește-l!
Pentru că în nici un caz nu-l meriți și e păcat de el, să-l nenorocești pe săracul băiat cu caracterul tău rasist de doi lei.
-Ce ar trebui sa fac? Sa ma despart de el?
Daca esti rasista, da. Mie imi plac negresele, dar nu prea gasesc
Sincer, o persoana rasista nu e niciodată doar rasista. Rasismul vine la pachet cu alte calități frumoase de caracter.
Daca el e un om bun, si il iubești, let him go, sa-si găsească si el un suflet bun.
Interesanta întrebare. in primul rand conteaza numai ce simți tu pentru el și dacă povestea voastra de iubire este reala atunci nimeni si nimic nu mai conteaza pe lumea aceasta, pentru ca sunteți doar voi in acea poveste de dragoste si implicit va puteți face singuri un viitor împreună, însă dacă rudele lui intervin in relatia voastra e puțin ciudat și aiurea in același timp. discuta împreună cu el, iubitul tau, înainte de a lua o decizie și vezi ce părere are despre acest lucru cu verisorii respectivi.
Nu ai înțeles ce simte ea pentru el?
"nu as vrea sa am o relație cu cineva care se trage din etnia Roma"
Nu e foarte explicit?
Daca știai ca e de Etnie romă si nu iti place de ce te-ai mai băgat?
Eu zic sa te desparți daca asa simti.
Dragostea e ca foamea vine si pleaca
AliceFirea întreabă:
AliceFirea întreabă: