| papusicaXOXO a întrebat:

Hei sunt intr-o relatie cu un baiat de 20 de ani, eu am 15.
suntem impreuna dar nu mi-a spus te iubrsc sau de genu..ma alinta cu cuvinte frumoase cum ar fi draguta sau somnoroasa mica.
ce sa fac sa ii atrag atentia?
va rog mult..ms xoxo

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cand te va iubi, ca va veni si vremea aceea, iti va spune. Si atunci vei realiza ce doreste un baiat de 20 ani de la o fata de 15 ani.

| Xenya a răspuns:

De ce vrei sa il fortezi sa spuna te iubesc? Stai linistita, daca o sa simta acest lucru o sa iti spuna! Nu trebuie sa faci ceva anume, trebuie sa fii tu insati! Multa bafta! happy

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

15 și 20...
Nu e nimic grav.El se gândește să nu grăbească lucrurile mai ales că e o diferență evidentă de ani. Nu e bine totu dintr-o dată.

| adrew a răspuns:

Pai esti inca mica, la asa virsta nici nu stiu daca ai tite sau cur, ori ce e mai important la o femeie - intelegenta, cum altfel sa fie atras de tine?!

| Tchami a răspuns:

Pei draguta...
Daca iti spune "somnoroasa mica" inseamna ca vrea ceva laughing Probabil ceva mai pervers laughing
Oferai ce ai tu mai scump pe viata asta happy : virginitatea laughing

| 7800Fahrenheit a răspuns:

Pai, vezi tu. Cele doua cuvinte nu se spun la intamplare. "Te iubesc" este un sentiment care se castiga pe parcurs... Daca totul merge bine intre voi, pana la urma vor venii si cele doua cuvinte. Sinceritatea e cea mai importanta! happy In legatura cu atrasu' atentie. Sigur stie ca esti o fata speciala si nu ai nevoie sa ii atragi atentia. Toate la timpul lor!