| xFaith a întrebat:

Hei.
Sunt intr-o relatie cu un baiat, ne iubim mult. Problema sta in felul urmator : el are multi prieteni, insemnand fete si baieti. In acel grup de prieteni, exista o fatuca. destul de vulgara, insemnand : se imbraca provocator, este galagioasa, vorbeste porcos si cam bagacioasa. Nu imi place genul ei de persoana.
Va dau un exemplu : eram in parc, cu el si cu restul prietenilor lui si acea fata. a inceput sa cante manele cu voce tare, sa scuipe pe jos, sa rada, numai asa ca sa atraga atentia si apoi a inceput sa vorbeasca urat, gen ( sa ma linga in ***, sa ma *** in gura lui, da-l in *** ) etc.
Si nu imi place deloc de acea fata. cum a-s putea sa-i spun gen ca nu imi place sa stau in compania ei? Eu nu vreau sa il schimb, sau sa-i schimb asa zisii prieteni, doar ca acea fata ma dezgusta total. un sfat, va rog?

Răspuns Câştigător
| mada1820 a răspuns:

Daca exista comunicare, intelegere si incredere intre voi o sa se rezolve, tu discuta cu iubitul tau.

3 răspunsuri:
| misslady a răspuns:

Eu zic sa-i spui direct. Ce se poate intamplawinking

| KrEaThYvE a răspuns:

Hey, daca voi doi va iubiti el o sa inteleaga dar sa ii spui mai bland adica nu asa: sa nu mai stai cu fata aia ca asa vreau eu happy

| XoMihaiRomanXo a răspuns:

Spune-i direct fata in fata intre partu ochii ~! V-a intelege