| AnaisAnais15 a întrebat:

Hei, sunt intr o relatie de un an, cu baiatul cel stiu de micuta. Eu 20, el 24.
A venit pentru o luna din Germania( el acolo lucreaza), zice ca a venit pentru mine, ca dorul de mine l a facut sa faca tot posibilul sa isi ia concediu cat mai repede. Insa de cand a venit am stat zi si noapte impreuna, iar acum ca o seara nu dorm langa el, ma simt extrem de ciudat, faptul ca nu simte si el la fel, ma face sa cred ca l sufoc.
Nu stiu cum sa ma simt bine singura, sa iubesc timpul meu cu mine, cand nu sunt langa el, nu fac nimic productiv. Imi vine doar sa stau degeabacrying

Răspuns Câştigător
| Roxana9090 a răspuns:

Inteleg cum te simti, dar nu cred ca il sufocai. Baietii, in general, nu spun tot ceea ce simt dar tu ar trebui sa stii asta din comportamentul lui, doar tu il cunosti cel mai bine, daca te iubeste cu adevarat fii sigura ca si el simte acelasi lucru, cu toate ca probabil n-o sa-ti spuna asta. Cat despre tine, cred ca ar fi bine sa-ti gasesti un hobby in timpul in care nu vorbiti sau nu va vedeti, poti sa te apuci de un sport sau de citit. nu e cel mai ok lucru sa stai sa te gandesti in permanenta doar la el. nu asta presupune o relatie, o relatie sanatoasa, cu toate ca se bazeaza pe comunicare, se bazeaza si pe incredere. asa ca lamureste-te de sentimentele persoanei de langa tine si traieste-ti si tu viata ta, fa lucrurile care-ti plac. Nu trebuie sa fii prinsa in ganduri si sentimente! Cu cat te gandesti mai mult, cu atat o sa-ti fie mai dor si o sa te afunzi in propriile ganduri.

2 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Reformuleaza, fi mai clara in ce anume nu-ti convine.

Tie iti place de tip, esti f incintata, dar ai observat ca el nu prea, desi ati stat tot timpul bot in bot sa zic asa.

Pai e clara laughing se pare ca una a fost la telefon, pe net, altceva cand ati ajuns bot in bot, sau unu peste altul laughing
Poate ceva nu-i place la tine, de acolo si ceea ce tu simti.Pt ca tu simti ceva, chiar si fara sa vrei, involuntar organismul iti spune ca ceva nu-i in regula.

Asa ca mai asteapta, vezi ce o sa se mai intimple in continuare.Vezi daca te mai cauta cum te cauta inainte, cum vorbeste acum dupa probele astea, teste ce ati facut, o sa areate cit de curand cit ii mai place de tine.
Tu poti face diferenta intre ce ati vorbit la telefon, net si cum sau desfaurat lucrurile cand v-ati vazut, acum vei continua sa observi daca el se comporta ca inainte, asa le telelfon.

Daca o lasa mai moale este claer ca sa cam ofilit laughing asa sze intampla la unia, dupa ce ajung in pat, inainte is disperati, pentru ca na, vorba aia nu stii cum este alantu,, daca saruta bine, daca stiu si eu pipaie bine, si ce se mai face.

Adevarul este ca ai o exprimare cam ciudata, esti cumva basarabeanca? Aia ce mau au astfel de exprimari ' sa iubesc timpul meu cu mine " nu stiu sa vorbeasca romanii asa, eu nu prea am auzit exprimari genul asta.

| blackann a răspuns:

Ai scris ca si cum ai 14-15 ani, nu 20.