| AlinaSwag a întrebat:

Hei T.p.u. Acum 7-8 parintii mei s-au despartit, eu am ramas cu tata pentru ca mama era de mai mult timp plecata in Londra ( eu am tinut mereu legatura cu ea, numai ca am ales sa raman la tata) nu am crezut niciodata ca o sa ajung sa spun ca nu mai vreau sa stau cu el. Acum 3 zile si-a pierdut cumpatul si a inceput sa sparga tot ce prindea, a spart oglinda si a luat niste bucati, a vrut sa arunce in televizor si in fata eram eu, mi-a venit bucata aia in umar si dupa in televizor. Am inceput sa plng de durere dar nici nu ii pasa. Am iesit afara si a sunat-o pe mama, nu a raspuns, am sunat-o pe bunica mea si a venit la mine pe jos 3 km, cand a ajuns mi-a zis sa vin la ea, eu am refuzat-o spunandu-i cuvinte grele, urate, dar prin atitudia ei mi-a dovedit ca nu ii pasa. Am sunat-o pe mama din nou si i-am povestit tot, stiu ca i-am facut foarte mult rau, dar nu mai puteam tine in mine. I-am zis ca vreau sa vin la ea, dar imi e greu sa il las pe tata, dar vreau sa plec, nu mai suport. Ma puteti ajuta cu un sfat? Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pleaca din tara

| neutrino a răspuns:

Alege varianta care te avantajeaza pe tine, daca insa ai aceasta posibilitate. Este posibil sa ai si mari surprize neplacute, si sa nu poti alege.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti propun sa il faci pe tatal tau cand e foarte nervos sa se relaxeze sa ii spui ca va fi bine ca nu e un capat de drum si sa-l ajuti in legatura cu orice chiar daca el nu-ti cere chestia asta..Sau a doua varianta ar fi sa te duci la mama ta si sa locuiesti cu ea ca na.N-ai mai vazut-o de ceva timp si ii este si ei dor de tine chiar daca nu ti-o arata si crede-ma ca ea e foarte suparata fiindca tu ai ramas cu tatal tau si nu cu ea de aia se comporta asa..Crede ca ai dat-o laoparte pentru tatal tau ea crede ca tu il iubesti mai mult pe el decat pe ea dar eu crede ca ii iubesti pe amandoi la fel de mult..Incearca sa suni de pe numarul de la un prieten/a ori sa vorbesti cu cineva din familia ta sa afli daca si-a schimbat nr-ul de telefon. Sper ca ti-am fost de ajutor si imi pare rau ca te-ai ranit si ca parinti tai sunt despartiti.

| mihaicelsfant a răspuns:

Mergi la mama ta si dupa un timp hai inapoi la el sa vezi daca s-a schimbat ceva

| frostxtq a răspuns:

Fa ceea ce este mai bine pentru tine si pentru sanatatea ta mintala. Depinde pe cine iubesti mai mult.