| Alllllexandra a întrebat:

Hei.tati vorbeste cu una la tel de fiecare data cand e beat si cand pleaca in delegatii cred ca se intalneste cu ea atunci. Mami e in Germania. Acum: Daca ii zic lu mami,simt ca il tradez pe tati, ca si cum l'am oarat. Daca nu zic nimic, simt ca o tradez pe mami fiindca merita sa afle ce om are langa ea.Si nu cred ca am curaj sa ii zic lu tati, ce sa fac...

8 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

E mama ta, in caz de divort cu ea ve-ti ramane.Dai bice si spune-i. Punete in locul eiwinking Numai astepta, poate sa devina mai 'groasa' treaba.

| mihai69 a răspuns:

Doar că vorbește (și eventual mai „îi sapă și ei grădina" din când în când) nu ar trebui să te îngrijoreze foarte tare. E o caracteristică a majorității bărbaților. Și foarte puțini dintre cei ce „calcă strâmb" o fac pentru a ieși dintr-o căsnicie, ci pentru a primi ceea ce le lipsește în cadrul acesteia. Așadar, din punctul acesta de vedere, acele femei cu care ei își înșală soțiile au (culmea!) un rol benefic pentru familie.
Dar numai atât timp cât își înțeleg statutul și nu caută să-l schimbe (din amantă în soție).
O discuție cu tatăl tău probabil nu îți va oferi răspunsurile dorite (el va căuta cel mai probabil să te mintă - nu cu răutate, ci din dorința de a te proteja); iar anunțarea mamei ar fi cea mai proastă idee - i-ar dăuna și acolo unde e acum pe plan personal și profesional, cât și relației dintre ei.
Încearcă să te convingi că pentru ea e valabilă zicala: „ceea ce nu știi nu te poate răni".
Poate la prima vedere să ți se pară că o trădezi. Dar spunându-i (acum), crezi că i-ai face cu adevărat un bine?

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Alexandra,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| unprietenaproape a răspuns:

Cu ce se ocupa tatal tau de merge in delegatii?

| AndreescuMMO a răspuns:

Asta e o problema mult prea complicata pentru tine, inainte sa iti dau un raspuns ma intereseaza ce varsta ai? ca sa stiu cum sa te fac sa intelegi lucrurilehappy

| Alllllexandra explică (pentru AndreescuMMO):

17....si am o sora de 16..si oricat de matura as fi in general, nu stiu ce sa fac de data asta.

| AndreescuMMO a răspuns (pentru Alllllexandra):

Draga Alexandra, uite tu esti inca la o varsta frageda dar trebuie sa constientizezi ca noi barbatii avem nevoie sa ne satisfacem placerile, deci cum mama ta e plecata, tatal tau cauta sa rezolve problema.
atata timp cat tatal tau nu vrea mai mult decat asta e bine. dar poate sa fie o problema daca aceea persoana il convinge sa ramana cu ea. cred totusi ca nu trebuie sa o anunti inca pe mama ta, incearca cat mai mult sa eviti catastrofa. pentru ca voi doua ve-ti avea de suferit sad
Incearca sa vorbesti cu tatal tau. nu iti fie frica, dar nu cand este beat pentru ca atunci e un moment nepotrivit. atunci cand e bine dispus, spune-i ca vrei sa iesiti la o inghetata si vorbiti acolo mai deschis. spune-i ca il intelegi si ca nu vrei ca familia voastra sa se dezbine.
incearca sa ajungeti la o intelegere. dar mama ta nu trebuie sa afle. doar daca e rau cazul pentru ca nu imi dau seama ce reactie va avea dar ma gandesc ca nu una placuta oricum.
eu doar ti-am dat un sfat, tu analizeaza lucrurile si vezi ce e de facut :* sunt sigur ca vei face ceeea ce fa fi cel mai bine.
daca mai ai si alte intrebari sau nelamuriri trimite-mi mesaj cu facebooku tau prin mesaj pe profilu meu happy

| LorenaTo a răspuns:

Ce raspunsuri pe aici. Ce femeie ar accepta sa fie inselata? In locul tau i-as povesti mamei situatia. E bine sa stie cu cine sta, pentru a sti cum sa se comporte pe viitor si pentru a preveni anumite situatii.