| xDeniz a întrebat:

Hei TPU :3! Deci sa fac o scurta prezentare inainte de a va intreba ceva...Deci sunt Deniz, am 14 ani si locuiesc in Galati. Pot spune ca am o mica (mare) problema. Am sa scriu cat mai pe scurt sa nu va adorm. Deci am un coleg in clasa pe nume Cosmin. De un timp am aflat ca ma place. Eu nu stiu daca il plac...dar stiu ca tin la el si nu as renunta la nimic pentru el. Faza e ca nu de la el am aflat ca ma place ci de la cea mai buna prietena a mea care sta in banca cu el. Nu stiu daca ma place. De ce? Nu este zi sa ma imbranceasca sa ma alerge si eu la randul meu sa il zgarai pana ii da sangele. Cei care o sa spuna "pune mana pe carte si lasa baietii" ii sfatuiesc sa taca. Am nevoie de cate mai multe pareri. Bye :* dau fundita garantat.

9 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pune mana pe carte ca mai ai, ti-as zice si eu. Dar ti-as mai zice ceva: sa-l zgarai pe unul nu este dovada de o inteligenta prea mare. Si matele fac la la fel. Poti sa-i spui si lui sa nu te mai imbranceasca ca nu-i frumos. In rest, poti sa-i spui o data: "Opreste-te! Stiu ca tii la mine. Dar imbrancindu-ma nu-mi dovedesti asta". In felul asta vei rezolva doua probleme. Joaca de-a cainele si pisica si va intelege ca si tu tii la el.

| Doub a răspuns:

"Deniz" e nume de fată sau de băiat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

Și și happy

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

ADică, gen... hibrid?laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

Cred ca da laughing

| Lawliet14 a răspuns (pentru anonim_4396):

Deniz e nume de familie turc, cel mai probabil. El fiind din Galati, zona aproape de Dobrogea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lawliet14):

Probabil e si nume de familie. Cunosc o fata si un baiat ambii turci cu numele Deniz. Nume propiu.

| Eastwood a răspuns:

Eu va propun sa iesiti afara si iti vei da seama daca o sa-l placi, veti fi doar voi 2. Vorbiti, va plimbati, mergeti la suc, voi alegeti, doar asa iti poti da seama daca simti ceva pentru el.

| MidnightR a răspuns:

Sedinte la psiholog, daca partea cu zgariatul pana la sange e adevarata.