Bună,
este posibil și asta, ca el să fie mai timid. Totuși, păstrează o rezervă de neîncredere, fiindcă internetul este plin de persoane care nu sunt ce par a fi. Dacă vă întâlniți, insistă să vă întâlniți pe terenul tău, adică la tine în localitate, eventual mai iei cu tine o prietenă împreună cu prietenul ei, ca o ieșire în patru. Este suficient pentru o primă întâlnire și discuție. În niciun caz nu te aventura să te duci tu la el, dacă îl cunoști doar de pe net.
În al doilea rând, ai grijă cât de mult te implici. De regulă relațiile la distanță sunt destul de toxice, mai ales în perioada adolescentină, și rareori au un final fericit. E posibil mai mult să suferi decât să fii fericită.
Greu de răspuns, căci noi nu i-am văzut poza.
Cel mai simplu lucru, 40 de km nu sunt nici 400 nici 4000, sunt o oră cu autobuzul, băiatul din realitate nu e cel din poza de pe net. Întâlnire.
Da,dar ce faci daca baiatul de la 40 de km este domnul Dinca de la Caracal?
Mesaj pentru Swetlly122 : nu te deplasezi tu la el in localitate, ci el trebuie sa vina la tine, invita-l intr-o zona publica, circulata, nu te urci in masina lui (daca are si vine cu masina) ci cunosti omul mai intai! Poate fi orice fel de om, de la un om de treaba, bun, la un psihopat, nu vreau sa te sperii dar pune raul in fata totdeauna in viata si nu vei avea regrete ca de ce nu am procedat asa sau asa.
Ei bine, ai noroc.
Se pare ca si el te place, ti-a dat semne discret.
Acum a vazut ca si tu esti ok, esti receptiva si oarecum interesata de el si si-a facut curaj sa te invite invite undeva.
E perfect, ce mai astepti? Accepta invitatia, stabiliti o data si intalniti-va, amandoi vreti asta, nu va mai ascundeti, nu mai amanati momentul aiurea ca o sa regretati asta.
Super! PARI un om deschis la minte. Deci s-ar putea ca și el sa mă placa nu?
Te place sigur.
Acum ramane sa-i dai si tu un mic impuls astfel incat sa se apropie mai mult de tine.
Nu pare genul de tip care sa intre cu forta in viata ta, deci, cum s-ar zice, daca si tu il placi, trebuie sa-i mai lasi si tu usa deschisa, sa te mai impiedici si tu cand e cazul, sa ajunga la tine
Nu mai romantizati totul. NU. Nu tremura ca varga de emotie la gandul ca existi. Daca tot te-ai bagat in seama ai devenit un potential, asa ca omu vrea sa vada daca e loc si de ce anume e loc.
Nu judeca niciodata un om dupa niste poze. Absolut niciodata.
Stai linistită tu esti ok.E o minune acum sa te contacteze o fată. Stii ca fetele au cerere mare si nu sunt incantate de mesajele oricui.Cred ca a ramas surprins cand a vazut mesajul tau.Intalneste te cu el si vezi cum e in realitate cel mai bine, dar sa fie in oras undeva in niciun caz acasa
Super.Desigur că în oraș.Dar daca el nu știe că în ziua de azi fetele sunt prea cu nasul pe sus și nu contactează băieții iar că eu i-am dat mesaj e o minune.El nu prea mă bagă în seamă, asta e problema și îmi e sa nu par disperată daca ii dau mesaj doar eu
Pai daca i ai dat mesaj si si nu a prins idea e un risc sa pari disperata.
Se poate sa fie si genul care nu e interesat de fete adica nu e una din prioritati, o fi tocilar si atunci nu isi da seama ce se intampla.Inceacă nu conteaza ce pari, important e sa iti indeplinesti obiectivul.E o minune pentru ca se intamplă f rar sa te contacteze o fată. poate 1 la 1000 de baieti, majoritatea nu te baga in seamă ele, mie nu mi s-a intamplat, deci e norocos tipul, poate merită cine stie
Ok. Stiu ca poți sa crezi ca te-ai îndrăgostit de el, dar pana nu-l vezi in realitate.și nu doar odată, nu poți spune asta. Probabil îți place ceva din acest băiat, dar nu ești îndrăgostită de el.și nici nu-l placi intr-altfel. Totuși..eu zic sa-i dai mesaj, îl intrebi dacă vrea sa se vadă cu tine. Pana la urma, nu-ți face nimic. Curaj!
Orice ar fi, mai bine nu accepta nicio întâlnirede genul cu persoans NECUNOSCUTE! Nici femei, nici bărbați.
Nu stii absolut niciodată ce/cine se află in spatele pozei cu un băiețel/o fetiță draguță.
Nu vrea nicio relație serioasă, mai ales când vine vorna de ceva la distanță.
Majoritatea "copiilor" inocenti de pe rețelele de socializare cu care NU ar trebui să ai vreo treabă nu au de ce să te contacteze, sau să dorească sa se întalnească cu tine. Asta doar dacă nu care cumva, in spate, se află un bărbat de 60de ani sau mai mult.
In concluzie ai nevoie de o validare, ca si el te place... )
Daca ti-a scris si ti-a spus ca vrea sa va vedeti. Crezi ca vrea sa mancati o prajitura? Sa-l ajuti cu tema la mate? Sa iti ceara bani imprumut? Probabil. ) Sfat! Sa faci exact cum vrei tu. Din greseli se invata. Bafta!
Nu accepta o intâlnire cu o persoană necunoscută. După poza unui băiat sau o fetiță se poate ascunde un escroc, hoț etc...