Nu este nici o rusine sa muncesti la varsta ta, dimpotriva esti demna de admiratie. Te va accepta orice baiat care are minte si iti seamana.
Orice baiat care isi doreste o fata muncitoare si respectuoasa te va accepta. Nu este o rusine sa muncesti si sa nu iti fie rusine de situatia materiala de acasa. Parintii nu ni putem alege. Sa fii intotdeauna recunoscatoare parintilor pentru ca au avut grija de tine, ti-au oferit cat le-a stat lor in putere sa iti ofere, ca te tin la scoala si te ajuta. Momentan esti micuta, dar vei intelege lucrurile mult mai tarziu. Nu este o rusine sa muncesti. Vara in vacante chiar iti recomand sa muncesti. Si eu lucram in liceu in vancatele de vara desi nu ma obliga nimeni, fiindca aveam acasa ce imi trebuia, dar este o experienta care ajuta in viata la dezvoltarea ulterioara a noastra ca oameni. Nu te inchide in tine, tine capul sus si fii increzatoare in propriile-ti forte. Multa bafta.
Te pup pentru sfatul bun și pentru povestea ta
Problema nu este cine te-ar lua de soție. Problema reală este mult mai gravă. Aveți 16 ani, o soră mai mică, părinți, dar voi două munciți. Aici ar trebui să mergeți la protecția copilului și găsită o cale de mijloc, pentru că trebuie să mergeți la școală. Sora dumneavoastră la fel, trebuie să meargă la școală. Credeți că fără studii, doar muncind veți fi fericită? Vă va lua un băiat localnic fără studii, veți face copil și credeți că nu veți ajunge în aceeași situație ca părinții dumneavoastră? Poate chiar mai rău. Căci de multe ori se cer studii pentru angajare. Sau ce credeți că veți face fără studii? Nimic! O viață ratată veți avea!
Așa că trebuie să vă gândiți cum puteți termina liceul, să luaţi bacalaureatul, nu dacă vă veți găsi jumătatea.
Iertare? dacă am fost prea dur în vorbe!
A fost doar un job de vara! Și de învățat învățăm foarte bine amândouă, iar părinții ne întrețin doar că nu sunt mana strânsă pentru casa
Mă bucur că vă țineți de școală? Iar, părinții, nu ni putem alege. Dar, mai bine mai modeste, pe că doar așa vă puteți motiva de a învăța și de a ajunge undeva departe cu viața! Dacă ați fi avut totul pe tavă, nu ați fi fost mai fericite, decât financiar. Succes în continuare și sănătate!?
Baietii seriosi apreciaza o fata care stie sa munceasca si nu se sperie de greutati. Intr-un fel este chiar un avantaj, pentru ca baietii care se uita dupa fete cu bani si care nu au prea multe in cap vor sta departe de tine.
Tu esti un exemplu demn de admirat! Doar un barbat intelept te merita! Ai grija de tine! Oamenii sunt rai, in marea lor majoritate.
Baiatul de care tu ai nevoie se uita la tine nu la avere! Exista acel baiat, trebuie sa ai rabdare. Fa caramida! munca (efortul fizic) te face puternica si frumoasa!
Păi e pe invers treaba. Adică ce fată acceptă un băiat sărac. Deci stai liniștită. Îngrijește-te să arăți bine că sigur prinzi peștele cel mare (ai grijă de care pește că sunt 2 tipuri)
E de admirat ce faci. Crede-mă că băieților nu le plac fetele neserioase care stau cu gândul doar la distracție. Poate că acum e mai greu dar pe viitor vei vedea că totul va fi mai bine.