| justmeanonimus67 a întrebat:

Hei TPU,am din nou nevoie se ajutorul vostru,imi place muult de un baiat,adica nu stiu sigut ce simt pentru el,dar simt mai mult decat o prietenie,si azi mi a zis ca sunt crush ul lui iar eu l am bagat in friendzone, imi este putin rusine sa ma bag cu rl bcs verisoara mea a fost cu el si s au despartit si acum nu mai vorbesc,si eu sunt bff cu baiatul acela,si imi este frica ca atunci cand ne vom desparti ne vom strica prietenia, dar vreau o relatie cu el, nu am avut nici o relatie pana acum, nici primul sarut si am 16 ani, ce sa fac TPU?

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Parerea mea este sa intri in relatie cu el. Daca iti place de el, nu ai nici in motiv sa renunti. Verisoara ta nu va fi incantata, dar baiatul nu este proprietatea ei.
Poti sa ii spui baiatului ca te-ai mai gandit la ceea ce ti-a spus, iar sfatul tau pentru el este: "urmeaza-ti inima!"
Nu iti pune problema acum ce se va intampla cand va veti desparti. La varsta asta putine prietenii dureaza o viata.

| OoBunnyoO a răspuns:

Daca vrei o relatie cu el pentru ca il placi, atunci spune-i. Treaba asta cu "ne stricam prietenia" este o scuza foarte proasta. Prietenia a fost stricata in momentul in care unul dintre voi a dezvoltat alte sentimente. Din momentul ala dinamica este stricata pentru ca nu mai sunteti doar doi prieteni din perspectiva amandurora.

Daca vrei doar o relatie pentru ca nu ai mai avut nicio relatie cu nimeni si nici primul sarut, atunci asteapta pe altcineva.

| maite13 a răspuns:

Buna! zic sa incerci sa discuti cu el, chiar sa aveti o relatie. Atata timp cat va placeti unul pe altul nu vad care ar fi problema. Incearca sa vorbesti si cu verisoara ta despre asta, desi daca s-au despartit nu cred ca ar mai interesa-o... totusi discuta cu ea, asta pentru linistea ta sufleteasca. happy