îți permiți cam multe și faci niște accese de prințesă răsfățată, prost el dacă stă să-și bată capu cu tine în loc să-și caute alta care să-l trateze ca pe bărbatu ei nu jucăria de descărcat nervii de pubertate
Problema este că nici unul dintre voi doi, ni v-ați maturizat. Cu atât mai grav, cât el are 38 de ani. La vârsta pe care o are, trebuia să fie mai cerebral, mai calm. Ok, l-ai trezit din somn. Și, pentru asta trebuia să facă scandal? Sau e un răsfățat al părinților, care s-a obicei să fie singur, cu tabieturile lui, să nu îl deranjeze nimeni?
Iert, dar dacă o să fiți împreună, o să aveți copil, ce faci, umbli pe vârfuri prin casă să nu îl trezești, astupi gura copilului să nu plângă?
E total deplasat în gândire tipul tău! Sau te-a vrut, gândid că ești imatură și te poate juca pe degete cum vrea?
Renunță la această relație, că vei avea numai de suferit!
Lasă că o să găsească altă fraieră care o să stea în picioare în fața lui și nu va mișca în front!
Nu te cunosc, nu ma cunosti, deci nu se supara nimeni... dar daca eram in locul lui eram bun plecat de atunci si nu te mai cautam.
Pareti doi copii mofturosi. Eu zic sa lasati relatii pentru cand o sa fiti mai maturi
Eu am 20 si el 38...
Aa, pai si la diferenta asta te asteptai sa mearga treburile? El el la varsta la care vrea liniste, tu esti la varsta la care bocesti ca un copil ca sa il impresionezi pe iubi care nu vorbeste cu tine.
Inca un troll nebagat in seama in real life care a gasit o mica portita unde sa isi descarce anxietatea? Mi-e mila de voi
Vai de capul meu. E prea prost ca a stat cu tine. Cum ma nene sa trezești omul din somn pentru o idioțenie?
Ăsta care dintre ei este? Cel cu 26 de ani mai bătrân decât tine sau cel cu 18 ani mai bătrân?
Nu de alta dar mi se pare cel puțin ciudat să ai o relație cu un bărbat mult mai în vârstă, dar în același timp să ai un comportament complet pueril de genul "L-am blocat pe toate retelele, inclusiv numarul ca vad daca face ceva ca sa ma recucereasca."
Asta fac copiii de 12 ani, nu adulții. Adulții stau de vorbă și-și rezolvă problemele sau încheie relația.
Din pacate multi adolescenti asa sunt in ziua de.azi. Pentru cea care a pus intrebarea: Vorbiti serios si incercati sa ajungeti la o intelegere, daca cu adevarat va simti atrasi unul de altul.
Pai eu incerc sa vorbesc cu el cateva zile si sa lamurim situatia..si nu pot..cine e imatur si nu vrea sa vorbeasca?
''eu l-am trezit din somn, el s-a suparat si m-am suparat si eu si n-am mai vorbit cu el''
''Cand am ajuns acasa, m-am dat jos fara sa spun nimic''
''ne am plimbat, am fost in parc, apoi la cofetarie, apoi sa mancam''
''L-am blocat pe toate retelele, inclusiv numarul''
Fraier ar fi daca si-ar mai da interesu pentru tine
Tu il blochezi gen '' mars ma ratatule'' si vrei sa te caute ala?
Simt că m-am uitat la un episod din Violetta .
Îl respingi, îl respingi, îl respingi, și când în sfârșit vezi că pleacă, îl vrei înapoi. Normal că e supărat din moment ce ți-ai bătut efectiv joc de el. Sunt curioasă ce ai crezut tu că obții prin victimizarea asta. O scenă dramatică de telenovelă, în care ți se aruncă la picioare?
Astea nu-s probleme în dragoste, sunt consecințele unui comportament imatur. Când respingi un om de o sută de ori, la un moment dat înțelege și el mesajul și nu mai insistă. Trebuie să fie disperat rău ca să-și mai bată capul cu așa specimen. Dacă se întoarce la tine, nu te flata, că sigur nu o face din iubire.
Dar de ce se intoarce?
Am zis. Disperare. Dacă nu se uită nicio femeie matură la el, e cam clar că nu-i nimic de capul lui.
Parca ati fi amandoi niste copii de clasa a 4-a. Vrei un sfat? Maturizeaza-te!
Ai facut bine. Asteapta sa te caute. daca nu te cauta deloc, te-ai lamurit cu o treaba.
Effy35 întreabă: