anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, TPU! Am ieșit acum vreo doua luni cu un tip și zicea ca chiar îi place de mine, ca vrea sa mai ieșim și lucruri din astea, dar după n-am mai ieșit vreo 2 luni, adică pana in prezent... m-am gândit intr-o zi sa ii scriu "hei, ce mai faci?" si mi-a răspuns, am vorbit ceva si m-a intrebat când vine acasa (pentru ca acum e plecat la bunici ) dacă vreau sa mai ieșim, deoarece data trecută i-a plăcut mult când am ieșit și mi-a zis ca poate ieșim mai des de acum. Doar ca vorbim foarte rar și chiar îmi place de el. Ce sa fac sa văd ce vrea și el, adică dacă ma place sau dacă chiar vrea sa iesim, sa vorbim ..cum sa îl conving?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Așteaptă să se întoarcă și vezi dacă îți dă vreun semn atunci

| Inutarh a răspuns (pentru Adry05):

A spus sa ne vedem joi, dar eu nu pot joi, și a zis in Weekend atunci și am zis ca in Weekend rămâne, și mi-a cerut șanse

| sierra1 a răspuns:

Două luni pauză? E clar, nu prea aveți "chimie". Caută altceva

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să nu îl convingi. Să îl intrebi dacă vrea să vă întâlniți.
La întâlnire, lasă-l să se convingă singur.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Din ce motiv vorbiti rar?

| MPersephone a răspuns:

Nu stiu cat de mult te place daca nu ti-a mai scris pana acum. Lasa-l pe el sa ia initiativa, nu-l convinge cu nimic. Daca nu ia initiativa, atunci nu te place.

| Inutarh a răspuns:

Doua luni pauza, deoarece el a fost plecat cu părinții la mare, și după a plecat la bunici și se întoarce de abia după 10 August, și eu am fost plecata, de aceea doua luni pauza