| Swwetly a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru! Deci ..sora mea de când are cea mai buna prietena nu mă mai baga in seama și ne certăm mereu mereu ..De curând a avut de ales dintre : să meargă la un majorat dar prietena ei nu a fost invitata, sau sa meargă la zile orașului cu Teo (prietena ei) și ea a ales majoratul iar ea, s-a supărat.Eu am vorbit mai demult cu o fata că ne vedem la zile și am împăcat-o pe Andreea cu Teodora ca să nu stea pe capul meu in celelalte zile dar apoi fata aceea, prietena mea mi-a dat mesaj și a zis că nu poate să mai vina.Asa că am stat cu alte fete care s-au certat și am avut zilele nașpa nu cum mi-am imaginat eu. Sora mea nu m-a luat fiindca erau zilele doar "ea și Teo" dar un prieten de al Teodorei a avut voie sa se duca cu ele dar eu nu. Teo nu ar fi avut nimic împotriva daca eram și eu.Și mă doare mult, înainte să o cunoască pe fata asta eram cele mai apropiate.Și când îi spun asta tot ea e cu gura mare și spune ca atunci când eu ies cu prietenii pe ea nu o iau dar nici nu vrea, că nu am prietenii așa frumoși sau distractivi doar colegi. Spune așa ca să se scoata.Teo e foarte frumoasă și populara și mi se pare că asta e prietenie pe interes din ambele părți.Țin să menționez că eu am 16 și ea 17 ani și fizic arătăm mult prea identic. Voi cum ați reacționa?

Răspuns Apreciat de Editori
| Elena9328 a răspuns:

As lăsa-o sa se bucure.
De ce sa mă bag eu?!
Așa și eu am o sora cu 4 ani mai mică decât vârsta mea. Așa cum ea are prietene, așa am și eu. Fiecare face ce dorește. Acum depinde, poate ai supărat-o cu ceva.
Poate că și tu când ai avut prieteni, nu ai invitat-o și pe ea și s-a simțit prost. Încearcă să-i aduci cate ceva când vii de la școală sau dacă sunteți în același liceu sau în aceași clasa cu sora ta, surprinde-o cu cate ceva. Plimb-o. 'Hai sa ți arat ceva, știi am văzut ceva, ce părere ai? ". Hai la un suc, vrei și tu? ", chestii de genul. Și dacă zice de prietena ei, cum sa nu, hai sa-i arătăm și ei. Hai să o luam și pe ea. Tu știi foarte bine cum e sora ta și ce ii place. Așa că prietena ei nu are ce comenta.
PS: și noi semanam identic, dar nu avem mereu aceleași preferințe, dar știu ce ii place.
Așa că și tu ești o cunoști pe ea.

6 răspunsuri:
| Dalmore a răspuns:

Sunteti cam mari pentru copilarii din astea.

| Luminita_Andreea_2000 a răspuns:

Jumătate din roman am crezut ca ești băiat?
Cât despre problema ta..Ar trebui s-o lași puțin mai liberă sa se distreze cu prietenele ei și nu ar fi rău dacă ți -ai face și tu o prietenă.

| elena97890 a răspuns:

Las.o sa.si petreaca timpul cum vrea, poate vrea sa cunoasca oameni noi, si ar fi bine sa faci si tu asta, stiu ce zic am si eu o sora mai mare cu 4 ani, si suntem foarte apropiate, eu ma inteleg cu prietenii ei si ma plac si viceversa, dar asta nu inseamna ca trebuie de fiecare data cand ies in oras trebuie neaparat sa ma duc cu ea si invers. Sper ca ti.am dat un raspuns pe masura intrebarii tale

| Ilyas420 a răspuns:

Cum as reactiona daca as fi in locul tau? As comunica si cu alti prieteni, pana la urma ce te deranjeaza? Daca esti geloasa ca este prietena buna cu Teo(chiar si din interes) cauta si tu alte persoane cu care sa te distrezi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mi se pare ceva normal sa socializati si cu alte persoane. Voi sunteti surori, va aveti toata viata, prietenii mai vin mai pleaca, profiti cat ii ai

Răspuns utilizator avertizat