As lăsa-o sa se bucure.
De ce sa mă bag eu?!
Așa și eu am o sora cu 4 ani mai mică decât vârsta mea. Așa cum ea are prietene, așa am și eu. Fiecare face ce dorește. Acum depinde, poate ai supărat-o cu ceva.
Poate că și tu când ai avut prieteni, nu ai invitat-o și pe ea și s-a simțit prost. Încearcă să-i aduci cate ceva când vii de la școală sau dacă sunteți în același liceu sau în aceași clasa cu sora ta, surprinde-o cu cate ceva. Plimb-o. 'Hai sa ți arat ceva, știi am văzut ceva, ce părere ai? ". Hai la un suc, vrei și tu? ", chestii de genul. Și dacă zice de prietena ei, cum sa nu, hai sa-i arătăm și ei. Hai să o luam și pe ea. Tu știi foarte bine cum e sora ta și ce ii place. Așa că prietena ei nu are ce comenta.
PS: și noi semanam identic, dar nu avem mereu aceleași preferințe, dar știu ce ii place.
Așa că și tu ești o cunoști pe ea.
Jumătate din roman am crezut ca ești băiat?
Cât despre problema ta..Ar trebui s-o lași puțin mai liberă sa se distreze cu prietenele ei și nu ar fi rău dacă ți -ai face și tu o prietenă.
Las.o sa.si petreaca timpul cum vrea, poate vrea sa cunoasca oameni noi, si ar fi bine sa faci si tu asta, stiu ce zic am si eu o sora mai mare cu 4 ani, si suntem foarte apropiate, eu ma inteleg cu prietenii ei si ma plac si viceversa, dar asta nu inseamna ca trebuie de fiecare data cand ies in oras trebuie neaparat sa ma duc cu ea si invers. Sper ca ti.am dat un raspuns pe masura intrebarii tale
Cum as reactiona daca as fi in locul tau? As comunica si cu alti prieteni, pana la urma ce te deranjeaza? Daca esti geloasa ca este prietena buna cu Teo(chiar si din interes) cauta si tu alte persoane cu care sa te distrezi.
Mi se pare ceva normal sa socializati si cu alte persoane. Voi sunteti surori, va aveti toata viata, prietenii mai vin mai pleaca, profiti cat ii ai