| doOdOo_5560 a întrebat:

Hei TPU :*. am nevoie de ajutorul vostru. mâine e ziua unui prieten şi vom merge la karaoke. problema e că nu i-am luat nimic. şi aş vrea să îi dau ceva funny. thinking problema e că stau destul de prost cu banii şi am deja ceva datoriistraight face. aveţi vreo idee? ziua e no gifts, dar aş vrea totuşi ceva. şi încă ceva. peste câteva zile e ziua lu' mami. aş vrea ceva special, şi să semnifice oarecum vârsta de 40 de ani love struck. aveţi ceva idei?

Răspuns Câştigător
| kirin a răspuns:

Scumpo,la prietenu' tau cumpara-i un gel de dus sau un parfum.si cv funny o hartie igienica cu panglica scris La multi anii si numele lui ^^ sper ca ti-am fost de ajutor

3 răspunsuri:
| bebelotz a răspuns:

E foarte aiurea ca ai probleme financiare pentru ca in cazul asta e un impediment foarte mare in ceea ce iti propui si vrei tu sa faci. Nu stiu, parerea mea este sa cauti magazine cu preturi mici si sa te incadrezi in ceea ce ai si ce poti. Succeswinking

| doc69 a răspuns:

Daruieste-i un cantec cu dedicatie tot esti la karaoke. canta-i ceva

| doc69 a răspuns:

Pentru varsta mamei.las-o pe ea sa aprecieze varsta tu poti doar sa o feliciti ca a facut 18 ani sau o intrebi cum se simte? ca la 16 sau ca la 18 si daca e fericita