Măi, îmi primul rând nu te lăsa afectată că el nu cred că se simte prost. Acum ieși mai mult afară și distreazăte cu prietenii adevărați. Până la urmă, aproape toți băieții sunt la fel. Vor ceva de la tine și când văd alta mai bună te părăsesc. Cât de ipocrit trebuie să fi ca să faci asta? Da, păi foarte. Gândește-te că nu ai greșit cu nimic, pentru că tu chiar nu ai făcut nimic rău și să se ducă naibii cu toate prietenele lui. Sora mea atât a suferit după un băiat care și el a făcut la fel ca fostul tău iubit, dar eu am ieșit cu ea în oraș și am făcut-o să realizeze cât a pierdut timpul cu el și chiar și acum mi-a povestit cât de fraieră a fost că a fist cu el, că doar mai există în lumea asta băieții frumoși și doar nu te măriți cu el acum. În viață trebuie să cunoști diferiți băieți care au caractere diferite, iar apoi să alegi care băiat cu care caracter e mai bun pentru tine. Încearcă să faci ceea ce ți-am zis și amintește-ți că nu trebuie să suferi pentru o astfel de persoană, mai ales una ca el.
Sa-l ignori.
Am trecut si eu prin asta, pentru mine pur si simplu tipul nu mai exista, ma gandeam la el dar ieseam cu prieteni, gateam, citeam, invatam, faceam curat si abia ma mai gandeam.
Nu ramane prietena cu el, cunoaste oameni noi, ignora-l si fa-te ca nu mai exista, cu timpul o sa-l uiti ( desi sunt destul de sigura ca se va intoarce la tine ).
Sa-l uiti cat mai repede. Nu te merita. Incearca sa socializezi cat mai mult. Gaseste-ti un hobby. Tine-ti mintea ocupata. Cel mai important este sa incerci sa gasesti o alta persoana care sa te iubeasca asa cum esti tu.