Eu as purta o discutie serioasa cu ei in care s le clatific tot ce e de clarificat. Ca in clasa ta (banuiesc eu ca) esti printre primii, si nu esti apreciata, ca desi te vei stradui ca la examen sa iei note marile la ambele materii, romana va fi mereu cea mai potrivita pentru tine. Incearca sa le explici ca nu doar serviciul poate stresa pe cineva. Scoala e de multe ori mai stresanta. ( Si m-ar interesa foarte tare, daca tu faci meditatii.) In cazul in care nu faci, ai cel mai piternic argument, toate reusitele tale ti se datoreaza in totalitate tie.( si profesorilor, bineinteles.)
Confruntandu ma cu o situatie de genul asta, nu stiu, daca discutia va avea pe moment un impact atat de mare asupra lor( cel putin nu te vor lasa pe tinesa vezi asta)dar atitudinea lor se va schimba. Trebuie doar sa ai un moment de explozie, de care sa se sperie toti.
P.S: recitind ultima fraza, imi dau seama cat de prost ai putea sa o intelegi. Daca prin explozie intelegi, ceva care sa ti puna viata in pericol, atunci ignora ultima fraza.
Nu fac meditații și nu am făcut niciodată. Părinții nu o sa mă creadă când le voi spune că mă simt foarte stresata... Oricum Mersii de sfaturi!
Incearca sa le lamuresti la parinti ca e greu... Ei doresc rezultate frumoase am si eu asa problema insa o depasesc cu greu...
Scrie in privat pentru mai multe informatii.