| Swetlly122 a întrebat:

Am nevoie de sfatul vostru! Ideea e că de vorbesc cu un băiat și e la distanta de 40 de km când vine acasă fiindcă el lucrează în alt oraș. Mi-a spus că o sa vina când ia vacanta de sărbători( dar eu nu știu exact când) și că abia așteaptă să mă vadă etc. Și acum întrebarea e, să îl las pe el sa mă contacteze sau să îl întreb eu daca mai vine? Faza e că doar eu il cam bag in seama și nu am mai vorbit de 1 săptămână

6 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

La 40 de km trage fuga intr-o duminica până la tine si pleaca inapoi.Si eu am stat la 40 de km de oras si fugeam până la mama in weekend si făceam 40 de minute uneori si mai putin. Aveam veri in care veneam cu fostul prieten cu motocicleta de acolo pana la ai mei si inapoi.
Ce vreau sa spun e ca daca el chiar vrea sa vina si nu e rusinos,reținut, sau cu alte planuri de atata timp venea să te scoată la un suc.Iar daca nu ai mai vb cu el de o săptămână e ciudat sa il întrebi "sa te mai astept? mai vi? Chiar daca nu ne-am vorbit de o săptămână timp în care iti puteai face o relatie".
În fine, daca tu chiar vrei sa te vezi cu băiatul ăsta intra in vorba cu el si spune-i pe șleau ce te frământă.I-ati inima in dinti si spune-i ca tu ai vrea sa discutați mai mult si chiar sa va vedeti, daca e de acord ok, daca nu macar sa iti spuna ce are de gând.

| ywar a răspuns:

Uita-l... 40 kg, vine cand ia el vacanta... Are el aranjamentele si ploile facute cu altcineva.

| Dalmore a răspuns:

Poți să-ți iei gândul de la el laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă te cauta și vine la tine, nu o face pentru o relație. Vreau doar sa îți ducă veverita la ghinda și nimic mai mult.

| aADI a răspuns:

Ignorăl, lasă-l să te caute, sunt băiat și exact asta am făcut și eu anul trecut, am vorbit cu o fată foarte mult, însă mi-am găsit o iubită intre timp și ca respect față de noua iubită, am incercat să o ignor până ce și-a dat seama și am rămas într-un fel prieteni dar nu am mai vorbit și nici nu ne-am mai văzut așa cum plănuisem. Acceptă că are pe alta, plus dacă insiști chiar o să-i cadă interesul față de tine, acum depinde dacă scrie el cu scuză bine pusă la punct sau chiar spune adevărul oferă-i șansa poate chiar are de ce să nu-ți scrie... Succes

| LorenzoRon a răspuns:

Buna, @Swetly122

Ca baiat orgolios ce sunt si eu, nu pot decat sa ma pun in locul tau si sa fiu obiectiv, nu subiectiv.
Asa ca sfatul meu este sa te bagi in seama cu el, adica sa mai faci o exceptie, si sa discuti mai multe lucruri care te-ar interesa.
Cere-i o data exacta sau macar o saptamana, spune-i ca poate vrei sa iti faci si tu planuri. Da-i de inteles ca si timpul tau e important si nu ti-l modifici in functie de cum are el chef.

Dumele cu "abia astept sa te vad" si restul care sunt asemanatoare, raman in continuare doar niste dume, din moment ce ai precizat ca nu intr-o saptamana nu te-a cautat deloc, daca nu l-ai cautat tu.
Ia aminte ca atunci cand iti doresti sa vorbesti cu o persoana, o sa-ti faci macar 1 minut pe zi sa-i scrii, indiferent de ce se intampla, indiferent ca au cazut 3 meteoriti pe pamant.
Deci daca ai auzit cumva scuze de la el carea aveau legatura cu faptul ca nu ti-a scris, sa nu-l crezi in niciun caz.
Ci mai degraba sa fii constienta ca nu esti de-ajuns de importanta pentru el, incat sa-si faca minutul ala exagerat despre care vorbeam.
Ca fie vorba intre noi, pana si la W.C. petreci 10 minute pe zi, chiar si atunci ai timp sa dai un mesaj.

Ca o concluzie, fa ceea ce ti-am spus, incearca sa tragi putin de el sa afli ce vrea de la tine, iar dupa poti lua chiar tu singura o decizie.
Ideea este sa nu pui botul la dumele pe care ti le-a dat.
Sunt baiat si la fel si eu, uneori le folosesc.

Succes! happy