Spune-le direct ce vrei. Iti faci curaj si-ti spui, chiar acum merg sa le spun ceea ce vreau. Si apoi vezi ce vor spune si daca vor da un raspuns negativ va trebui sa incerci sa ii convingi cumva, depinde ce vor spune si ce argumente vor aduce. Daca spui cum ai explicat aici despre ea si cat de grozav ar fi, eu cred ca totul ar fi foarte ok.
Daca vrei sa iei pe cineva cu tine trebuie s aintrebi mai intai. Este posibil ca matusa si unchiul sa nu accepte, totusi, trebuie sa aiba grija a doi copii, in loc de unul si cand nu-i copilul tau, raspunderea este mult mai mare. Deci, pune-o pe mama tsa sa sune sa intrebe pe matusa daca este posibil sa vina si prietena ta, dar nu te astepta la asa ceva, pentru ca adultii se gandesc la alte lucurui fata de ce vreti voi, copii.
Vorbeste cu ei!
Sunt oameni, au fost si dansii de varsta ta, o sa inteleaga.
Nu o sa fii mereu cu ei! Trebuie sa inteleaga asta... Plus ca e mult mai smecher sa ai o persoana cunoscuta langa tine in autocar.
Nu cred ca sunt atat de rai daca te-au chemat pana acolo *just saying*.
Deci vorbeste!
Nu ai nimic de pierdut!
Daca spui ca sunt de treaba, tu incearca sa vorbesti inainte cu ei si vezi daca vor sa vina si fata aia sau nu.
Intii discuta cu mama ta si vezi ce conditii au ei. E vorba de cazare, masa, etc. Nu e asa de simplu. Nu poti merge cu nimeni fara invitatia lor.
Au conditii bune am vorbit cu ei inainte cand m-au anuntat.
Cind vei trai din banii cistigati de tine, sa te distrezi asa. Pina atunci, abtine-te! Nu esti decit o inconstienta.
Lol, did I say something wrong? :v Ce legatura au banii? Nu stau acolo pe banii lor. Platesc, dăăă.
Doar spune-le, oamenii mai in varsta doresc sa socializeze cat mai mult probabil vor fi incantati (distractie placuta).