| Vreausăștiu008 a întrebat:

Hei TPU, am nevoie de voi. Sunt împreună cu cineva de 1 jumate și sunt însărcinată în 5 luni. Mereu ne certăm degeaba, mă crede disperata, mă minte mereu. Crede că mă ***, ce sa fac? Îmi pare rău că m-am grăbit, nici măcar nu l-am cunoscut cu adevărat. De ce nu pot fi egală? Mereu e plecat de acasă seara, îmi zice că nu am dreptul să știu ce face. Mereu am fost și voi fi fata aia cu bun simț și de încredere, având în vedere că sunt timidă. Am ales această categorie pentru că aici sunt mai mulți activi. El vede altfel viața, numai alcool are în creier și distracție. Am făcut rău să întreb pe prietenii lui dacă știe de el, știu când mă minte. Mă face curvă. Ce sa fac? Ați trecut prin așa ceva? Mulțumesc.

7 răspunsuri:
| relian a răspuns:

In 25 decembrie ai spus ca esti in 6 luni, acum deja esti in 5 luni.tu mergi invers sau spui povesti?laughing

| Vreausăștiu008 explică (pentru relian):

Da, am greșit. Credeam că sunt în 6 luni am calculat greșit. Scuze?

| SkyPilot a răspuns:

Daca stai cu el, chiar esti disperata. Pleaca de acolo cat poti de repede. Omul nu te iubeste si nu te respecta. De schimbat nu se va schimba. Nu te astepta ca vine copilul si va va uni, dimpotriva, va fi si mai rau.
Va fi mai bine si pentru tine si pentru copil sa pleci cat mai repede. Nu poti sa il cresti intr-o familie din care lipsesc dragostea si respectul. Tatal copilului nu pare a fi persoana potrivita alaturi de care sa il cresti.
Iar tu iti vei gasi pe cineva care sa te iubeasca si sa se poarte bine si cu tine si cu cel mic, chiar daca nu el e tatal biologic.

| SG1995 a răspuns:

Fata mea, ai fost proastă asta îi viața, dar dacă nu vrei să fii cățeaua lui, fugi! Fugi de el cât prinzi cu ochii, altfel îi vai de tine si de copii tăi.

| Plato a răspuns:

Si doar acum vezi lucrurile astea? Cum ai ajuns cu el?

| Emma30555 a răspuns:

Te ai grăbit dar acum e faptul consumat. Tot ce poți sa faci este sa încerci sa fii cât mai independenta de el, sa nu i mai permiți sa se poarte urat cu tine, dacă ai unde sa te duci nu mai sta cu el

| Nilsson a răspuns:

Se intampla des astfel de situatii, fetele se grabesc intr-o relatie si apoi isi dau seama ca acesta e subreda.
Poate se va maturiza in timp, acum ai o raspundere fata de copil, trebuie sa il cresteti cu grija nu in certuri si scandaluri.
El trebuie sa constientizeze ca are o familie de acum incolo.
Trebuie sa te rogi sa ai putere sa treci peste greutati.