| SucDeGuava a întrebat:

Hei, TPU! Am o colega in clasa pe care o stiu de 2 luni si mi se pare foarte de treaba. Suntem prietene (colege-amice), dar mi-ar placea sa ne intelegem mai bine, sa ne apropiem, sa ne imprietenim. Eu sunt genul timida la inceput, dar dupa ce ma acomodez cu persoana respectiva, get ready for some crazy șit. Raman recunoscatoare pentru orice sfat happy Multumesc anticipat!*?*

Răspuns Câştigător
| milan9 a răspuns:

Este deci necesar să-ţi faci prieteni buni happy, persoane care sa aiba aceleasi valori ca si tine...
Si pentru ca valorile in general nu sunt cautate de toti asa cum ar trebui, vei fi surprinsa ca nici nu vei putea gasi prea multi...

Este întotdeauna nevoie de ei (deşi se spune că în viaţă poţi avea doar unul sau doi prieteni cu adevărat buni, la bine şi la greu, mai mulţi de atât fiind un lucru foarte rar, depinzând de firea noastră).

Este necesar să fim deschişi, prietenoşi, pentru a ni-i face pe TOŢI cei din jurul nostru prieteni, pentru a ne face viaţa mai uşoară (chiar dacă nu toţi vor trece de-a lungul timpului "probele" prieteniei).

În ciuda tuturor deamăgirilor vieţii avem nevoie de a acorda mereu şi mereu şanse şi încredere (în limitele demnităţii şi ale socializării umane) celorlalţi pentru a ne întreţine astfel armonia şi propriul echilibru. happy

| SucDeGuava explică (pentru milan9):

Multumesc mult happy

12 răspunsuri:
| milan9 a răspuns:

Peste ceva timp te vei lamuri ca ceea ce ii leaga pe oameni, ceea ce ii face importanti sunt adevaratele valori, increderea de sine, un rost bine definit, altruismul pe care oamenii vor incepe sa ti-l aprecieze din ce in ce mai mult...

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. Cu toţii dorim să avem prieteni, principalul e să fie adevăraţi. Deoarece persoanele care le avem în compania noastră ne pot influienţa fie în bine, fie în rău. Poate mai întâi să încerci să observi ce fel de persoană este. Apoi să decizi dacă îţi poate fi o bună companie. Vezi aici câteva sugestii utile:

http://www.jw.org/......-prieteni/

http://www.jw.org/ro/publicatii/reviste/g201109/am-prieteni-adevarati/

Cele bune!

| larisalary12 a răspuns:

Incearca sa vorbesti mai mult cu ea, abordeaza subiecte despre lucrurile pe care le aveti in comun

| PisicaDragutza3 a răspuns:

Pai ii zici ( asa cred eu )
Tu: Vrei sa fim prietene? Ma inteleg foarte bine cu tine... vreau sa fim cele mai bune prietene :3
Ea sigur o sa zica da happy si cu chestia cu timiditatea si eu o am, dar cum ai psus, o cunosti de mai mult timp si sigut te-ai acomodat cu ea. Bay, bay!

| CristinaCtC a răspuns:

Cauta-ti un baiat

| PisicaDragutza3 a răspuns (pentru CristinaCtC):

laughing Da, de parca un baiat intelege prin ce trece o fata! Hm. eu nu sunt o fata sunt 2 in 1 :3 sunt baietoaica mare chestie. Dar stiu eu cat de cat despre baieti!

| CristinaCtC a răspuns (pentru PisicaDragutza3):

Cui ii pasa thinking

| PisicaDragutza3 a răspuns (pentru CristinaCtC):

Tie, daca nu-ti pasa, nu raspundeai happy

| Rockett a răspuns:

Incerca sa gasiti subiecte de dicutie comune. sa va ajutati una pe alta. bazativa pe subiect de interes comun... apropie-te de ea bagate in seama fara timiditate ca cu ea nu rezolvi nimic iti spun eu din propria experienta

| Calinel_Aura_2000 a răspuns:

Eu zic sa ii spui ca vreti sa deveniti prietene mai bune si sa faci primul pas, sau macar sa-i dai de inteles ca vrei o prietenie buna cu ea happy

| MiculMic a răspuns:

Vorbeste cu ea nu o sa aiba nimic orice ar fi daca te imprietenesti cu ea o sa iti fie foarte bine incearca asa am fost si eu big grin