| Frunziix3 a întrebat:

Am o mare problema!(Mare pentru mine)
Tatal meu lucreaza departe de oras si vine la doua saptamani. In fiecare seara plang pentru ca imi e dor de el.
Poate voua vi se pare amuzant dar nu e deloc!
Cum sa scap de depresie?
Orice raspuns e bine venit!

19 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Incearca sa vorbesti la telefon sau sa-i trimiti mesaje si atunci e mai usor.
Alt lucru ar trebui sa iti ocupi timpul facand lucruri acasa care lui i-ar placea sa stie ca le-ar face pentru familie.
O sa vezi ca daca faci asta pentru el o sa te simti mult mai bine

| Liviu a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, nu am simtit iubirea unui tata sa stiu cum e, nu am simtit afectiune din partea tatalu meu, deci pot spune ca e ca nu stiu cum e sa ai un tatahappy
Cu toate ca a fost mereu acasa, a avut timp dar nu sa preocupat de mine.
DE as fi in locu tau as pupa si ceru si pamantul laughing
Imi pare rau pentru tine, e cel mai nasol lucru sa te intelegi cu parinti si sa ii ai la departare...

| onasis1961 a răspuns:

Nu mai plânge! Ia-ţi şearpele ăla galben cu pete şi-l pupi în bot şi-ţi trece!
Dacă la 10 ani ai depresie la 20 ce faci?

| onasis1961 a răspuns:

Apropo scuze de cei 10 ani! Stau prost cu aritmetica, doar tu eşti născută-n 1912!

| Frunziix3 explică (pentru onasis1961):

Intrebarea asta a fost pusa de verisoara mea ca are si ea parola si i-am spus sa intre cand are nevoie.
Oricum, iti multumeste de raspuns!

| mistikk a răspuns:

De fiecare data cand te intristezi, gandeste-te ca e acolo pentru tine! NU plange, il vei face si pe el sa regrete ca e asa departe, si el ar vrea sa fie cu tine, incearca sa gandesti pozitiv si bucura-te ca ai un tata caruia ii pasa... spre deosebire de. mine sad!

| Trolli a răspuns:

Nu mi se pare amuzant, chiar deloc! E normal sa plangi dupa tatal tau, pentru ca il iubesti mult si ai vrea sa fie langa tine in momentele grele, dar si in momentele bun, sa-ti fie alaturi, sa vorbiti, sa va petreceti timpul impreuna!
Gandeste-te ca el este plecat pentru tine si familia ta, pentru ca voi sa aveti un trai decent!
Profita din plin cand este el acasa, nu-i reprosa faptul ca nu este langa tine, si pentru el cred ca este la fel de greu, departe de familie!
Cand este plecat, puteti vorbi la telefon!
Succes si fii tare!

| Miriammmmm a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine este sa-i spui ce simti...iar daca nu intelege adu-i argumente ca sa-l faca sa inteleaga cat de greu e pentru tine
Daca asta nu merge apeleaza la un hobbylaughing Cat mama este plecata (o data la 2 saptamani pleaca vreo 2 zile) gatesclaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e amuzant deloc. E foarte aiurea. Eu il vad pe tata si mai rar decat tine. S-a intamplat sa fie plecat si 2 luni si ceva. Nu departe de oras, departe de continent big grin
Noi vorbim in fiecare seara cand e plecat. Ai putea incerca sa faci si tu la fel cu tatal tau.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Nu te mai gandi la asta, cauta-ti alta ocupatie, suna-l in fiecare seara, fa-i vizite de 2-3 ori pe saptamana si cand totusi ti se face dor de el, aminteste-ti ca lucra pentru fetita lui (tu) care vrea sa aiba tot ce-i trebuie, si o viata cat mai lipsita de grijiwinking :*

| Frunziix3 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Ma ajuta foarte mult! :*

| Be3bitza a răspuns:

Nu ai de ce sa plangi sau sa fi suparata trebuie sa te bucuri ca vine macar o data la 2 saptamani. Pentru ca sunt copii care au mama sau tata plecati departe altii care au ambii in strainatate si vin o singura data pe an sau chiar o data la 3 ani ei ar trebui sa planga sau sa le fie greu dar stau cu gandu ca pentru familie muncesc mai ales ca in tara asta e foarte greusad de asemenea te poti ruga pentru tatal tau sa fie sanatos si sa fie bine :* si lui ii e greu fara familie si tuturor dar trebuie sa infruntam si sa mergem mai departe:*:*:*

| Tiby49 a răspuns:

Buna,stiu sentimentu.da ce sa faci ....asta este viata totusi ai ramas cu mama ta

| Aleeee15 a răspuns:

Eu zic să nu te mai gândeşti la asta, tatăl tău lucrează pentru a vă face familia fericită şi să aveţi bani. Don't worry, just be happy :*

| nicolas25ianis a răspuns:

Ai depresie deja? eeste o perioada din viata ta, nu trebuie sa plangi sa suferi gandeste-te ca pentru familie munceste incearca sa vb cu el la telefon si incearca sa iti faci un iubit o sa te ajute

| ClaudiaStieTotCeVrei a răspuns:

Aceeasi problema o aveam si eu doar ca la mine e plecata si mama si tata, eu mi-am lipit langa pat o poza cu amandoi separat pentru ca la mine sunt despartiti, si cand imi e dor de ei ma uit la poza, dar incearca sa nu mai plangi pentru altfel sufera si el si ce crezi ca el ar fi vrut sa plece, insa daca statea aici ce crezi ca rezolva? daca vruiai si tu ceva si nu puteai sa iti iei. Ma rog, sper ca ti-am fost de ajutor. FUNDA?

| alex34545658734 a răspuns:

Joaca jocuri mmo pe calculator de ex mt da privat 4 story si altele

| anonimus31 a răspuns:

Sa vorbesti cu el in fiecare seara si sa iti faci alte ocupatii

| Nicoleta_Ivona_1998 a răspuns:

Gandeste`te la orice altceva in afara de tatal tau...citeste o carte, asc muzica... uita`te la tv. orice iti trece prin capwinking