Spune-i sincer ce iti doresti tu. Probabil va intelege. Pai ce te faci daca nu-i spui ca nu mai vrei sa fiti impreuna? El o sa tot vrea sa va intalniti, nu?
Pai zi ca nu poti ca ai teme de facut,sau nu te mai lasa mama ta,sau trebuie sa te duci la Bucuresti sa-ti cumperi ceva, sau trebuie sa o vizitezi pe bunica ta, sau trebuie sa pleci in alt oras pentru ati vizita rudele.Cel mai bine ar fi adevarul, spui ca nu-l mai placi si gata te eliberezi. fundita
Uite X, scuze, te rog nu te supara pe mine, dar trebuie sa plec la tara. . La mine a mers. Bine, nu stiu daca s.a sup. sau nu, dar a mers ,.
Spune-i ca pleci la tara sau cu parintii, dar daca iesi afara sa ai grija sa nu te vada. Sau zii ca esti foarte racita si poti sa faci o voce la telefon de parca ai stranuta sau spune-i ca trebuie sa faci neaparat un proiect cu o colega daca nu iei nota mica... sper ca am fost de ajutor
Exact acest lucru mi s-a intamplat mie chiar acum, cand ti-am citit intrebarea. Vorbeam cu un amic si mi-a trimis niste poze cu el si...sa spunem ca nu ma asteptam la o asemenea infatisare din partea lui dar...nu conteaza asta.Eu una i-am spus-o pe fata ca nu ma asteptAM SA ARATE ASA SI S-A SUPARAT PE MINE.Acum mi-e dor sa vb cu el dar ma bucur ca s-a terminat! Ori cum spune-i pe fata ce nu iti place la el si de ce. Daca sunteti sortiti sa fiti impreuna va intelege.Totusi nu uita sa nu-l ranesti.Nu uita ca cineva e acolo sus si are grija de viata ta si a noastra. Roaga-te la El caci numai El te intelege pe deplin si te ajuta.Nu uita sa crezi cu adevarat! Bafta si multumesc!
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa te desparti de el. spune-i pur si simplu ca simti ca nu mai merge intre voi.pentru ca n-o sa poti sa il eviti la nesfarsit si in plus poate el incepe sa te iubeasca si mai apoi o sa il ranesti.si n-are rost...
Pai gaseste un motiv, de exemplu spune-i ca ai o treaba cu parintii sau ca trebuie sa pleci undeva. Sau daca nu mai tii la el deloc, spune-i ca lucrurile s-au complicat intre voi, iar si tu mai simti pentru el ce simteai la inceput. Succes!
anonim_4396 întreabă: