anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mareee problema.sad Parintii mei au fost o perioada certati si tata a plecat la cabana.cand s-a intors a trebuit sa plecam la brasov pentru ca mama mea e cardiacasadAm vrut sa caut un pix in bordul de la masina si nu m-a lasat. a intrat intr-un magazin si eu curioasa, m-am uitat in bord.era o cutie de prezervativecrying Asta a trecut. Dupa vreo luna m-am uitat pe mailul lui si am vazut ca avea multe mailuri de la id-uri de femeiestraight face A venit la mine in camera si mi-a luat laptopul si cand m-am uitat din nou erau stersecrying Dupa aceea m-am uitat din nou si avea mail de la site de matrimoniale si cand am intrat acolo scria k e interesat de sex si k la prima intalnire ar vrea tot asta si scria k are 25 de anicrying Si i-am auzit pe ai mei cand vorbeau si ii zicea mama: cum poti sa ii zici la aia k vrei sa te intalnesi cu ea de fata cu mine? si tata i-a zis: da e o batrana.si dupa aia i-a zis ca are vreo 30 de anicrying Simt ca innebunesc.crying Scuzati daca sunt multe greseli da ma grabesc sa nu intre in camera. Tin sa precizez k nu ii pot zice la mama.nu am curajul asta FUNDA celui mai bun raspuns! Va rog ajutati-ma cat mai repede

Răspuns Câştigător
| PufiCiufi a răspuns:

Scuze scumpa dar tu nu ai ce sa te bagi in problemele parintilor tai. Sunt decizile lor eu zic sa nu te bagi ca o sa fie mai rau dupa sarbatori incearca sa vorbesti cu mama ta desii nu prea cred ca e o idee prea buna pentru ca o sa se certe. Eu zic sa nu te bagi si sa nu iti fie teama tu sa fii calma si sa nu te speri problemele astea se intampla. Si cu tatal tau incearca sa ti legatura cat mai strans la fel si cu mama ta insa sa nu dai de banuit ca iti e teama sau ca esti stresata si chestii din astea. Totul o sa se termine intr-un final cu bine dar daca o sa ramana impreuna o sa fie bine iar daca divorteaza poate o sa fie mai bine pentru ei ca sa nu se certe toata ziua stiu ca tie o sa iti fie greu dar nu ai ce face. Bafta, scumpa! O sa ai nevoie si curaj! :*

2 răspunsuri:
| Madutzaaa67 a răspuns:

Ar trebui sa vb cu amandoi si sa rezolvati problemele... funda?

| foxi a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu te amesteci in problemele parintilor! Nu e frumos sa-ti spionezi tatal!