Hei TPU, am o prietenă a carei mama a fost adoptată(deci practic bunica ei este vitregă)Stim orfelinatul de unde a fost adoptată mama ei, dar nu suntem siguri ca acestia ne vor da informații.Cum ar trebui sa procedăm sau sa le abordăm? Cu cine ar trebui sa vorbim (directoare, secretara etc)S-ar putea afla astfel de informații si daca da care credeti ca ar fi sansele sa o găsim pe bunica ei?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Banuiesc ca se poate cauta in arhive cu hotarare judecatoreasca.
Dar, daca mama fetitei a dat-o spre adoptie si a mentionat ca nu vrea sa i se afle numele, este de inteles ca nu doreste sa o gaseasca vreodata.
In plus, daca mama naturala dorea peste ani sa-si revizuiasca decizia, putea sa o caute ea, dar uite ca nu a facut-o.
O a treia ipoteza este ca, este posibil sa fii murit sau sa aiba o alta familie, undeva prin strainatate.
Nu este mama prietenei mele, este bunica ei, iar din cate am auzit persoana care da sper adopție nu mai are dreptul sa isi caute copilul dupa ce a fost adoptat, doar copilul daca vrea poate sa o caute, bineinteles dupa 18 ani
In cazul asta problema-i simpla!
Daca-i vorba de cautat pe mama bunicii ei, ati putea-o gasi doar la cimitir, pentru ca sunt slabe sansele sa gasesti pe cineva in viata dupa 80 de ani.
Nu înțelegeți limba română? Prietena mea are o mamă(logic). Mama prietenei mele a fost data spre adopție, iar la vârsta de 1 an a fost adoptată de o familie.Deci practic prietena mea are o bunica vitregă.Dar noi am vrea sa o găsim pe bunica ei naturală, acum înțelegeți?
Uite ce ai scris tu mai sus:
"Nu este mama prietenei mele, este bunica ei..."
Deci, o cautati pe mama bunicii ei, nu? Pentru ca asta reiese din ceea ce ai scris tu mai sus.
Daca o cautatati pe mama- mamei- prietenei tale ...trebuia sa inveti sa scrii corect, sau macar sa te straduiesti sa explici corect!
DonnaAlba,eu zic sa te pui pe gramatică. Subiectul principal din aceasta fraza este "prietenei" pe care ulterior l-am înlocuit cu pronumele personal "ei".Dar se pare ca tu nu ai inteles acesta subtilitate.Nici măcar nu are logică ce ai inteles tu. Eventual puteai intelege ca este vorba despre bunica mamei adica străbunica ei dar nici decum cum ai inteles tu.Ca sa fie corect cum ai inteles tu trebuia sa scriu:Nu este mama prietenei mele, ci a bunici ei.P.S. Găsesti site-uri de gramatică gratis daca nu ai bani sa iti cumperi cărți
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.9.43) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro