Buna
Pai cum se explica asta?
"Ma iubeste enorm, dar nu ma mai vrea"?
Inseamna ca nu stie ce vrea de la viata si nu te iubeste atat cat zice el...
Adica nu te mai vrea, dar iti zice ca te iubeste..pentru ce?
De teama sa nu te arunci in bratele altuia?
Vorbeste serios cu el si sa iti dea o explicatie demna de inteles!
Iar daca omul nu te mai doreste, dragoste cu forta nu se poate!
O ZI BUNA
"cu toate ca ma iubește enorm de mult!" e concluzia ta ori ti-a spus el?
Daca e concluzia ta, inseamna ca nu ai doar o problema.
Daca ti-a spus el, te minte.
Vesnica minciuna: te iubesc dar vreau sa te parasesc!
Eu i-as trage un pumn in nas, sau o palma peste ochi (cum te avantajeaza mai bine), cu urmatoarea replica:
"Si eu te iubesc enorm, la fel cum ma iubesti tu, uite aici o mostra de iubire, ca sa nu ma uiti iubitule!"
Asa le spuneam si eu cand eram tanar si le schimbam una doua fara sa-mi pese.
Vrajeli.Te inseala cu alta si o face de ceva vreme.Este timpul sa pui si tu punct si sa nu`i mai crezi minciunile de doi lei.Iti faci rau singura si nu are rost.Gandeste`te la tine de acum si cauta`ti un baiat care sa te iubeasca.Invata sa-l tii langa tine insa de data aceasta, ca sa nu-l pierzi si pe acesta.
Daca el a zis ca te iubeste, e doar o formula prin care crede el ca iti va atenua din nefericire. Daca vrea sa va despartiti, nu te mai iubeste.
Sfatul meu este sa-l lasi sa plece, nu insista sa va impacati, nu-l suna, nu-l cauta, comporta-te cu el ca si cu un strain. Arata-i ca ii accepti decizia si nu deveni carpa lui.
Daca va reveni asupra deciziei (ceea ce este foarte posibil), nu te arata entuziasmata si nu sari din prima inapoi in relatie.
Asta este o palma pe ochi direct, este evident ca are pe altcineva de ceva vreme si a dorit doar sa se asigure ca acea persoana va avea o relatie de lunga durata cu el!
Parerea mea e sa cauti pa altcineva care sa te iubeasca 0757575041