| Alex00990 a întrebat:

Am o problema.
Astazi i-am zis mamei mele ca vreau sa ma transfer la un alt liceu, iar ea se enerva si zisa ca nu ma lasa.
Nu o inteleg, am mai intrebat-o si alta data si a zis ca ma lasa. Iar acum s-a razgandit.
Cum sa o conving, ce sa fac?
Mersi!

5 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Ai prins-o intr-un moment mai prost. Discuta cu ea cand nu e nervoasa sau stresata si explica-i si motivele pentru care vrei sa te muti.

| AC4S4 a răspuns:

Poate liceul acela este mult mai departe, sau nu are o reputatie buna. Sigur mama ta are motive bine intemeiate pentru care nu te lasa sa te transferi.

| Alex00990 explică (pentru AC4S4):

Ii e frica ca nu o sa ma accepte colegii!

| Anon31241212 a răspuns:

Sa-i spui ca este alegerea ta ce vrei sa faci cu viata ta si ce iti aduce tie fericirea. Spune-i ca daca iti vrea binele n-o sa se opuna dorintei tale. Pana la urma nu are sens sa stai intr-o clasa in care nu iti place. Spune-i ca ai descoperit ca doresti altceva, nu mai vrei profilul pe care il doreai inainte.

| mariatanase a răspuns:

Poate ai prins-o intr-un moment neopotrivit, insa daca ea chiar nu vrea sa te transfere poti vorbi cu ea si sa-i explici de ce nu mai vrei sa stai la liceul la care esti elev acum, si sa-i explici care ar fi avantajele daca te muta la liceul pe care til doresti in prezent.