Si mie mi se intampla exact la fel...
Stiu cum te simti...
Nu-i baga in seama si zi-i dirigintei/dirigintelui sau d-nei/d-lui director si parintilor.
Zi-le sa te lase in pace si prefa-te ca nu ii vezi.Ei vor sa te superi si sa plangi vad din treaba asta o satisfactie in sufletul lor rau.
Sa nu te muti mai bine arata-le ca esti desteapta si continua sa lupti.
Daca nu risti nu castigi.
'' Si ce daca?''- Cat de trist Sa se intample atatea lucruri intr-un oras, iar altii sa treaca cu vedere ca si cand ar fi normal
''Unul din motivele pentru care Romania nu evolueaza este gandirea asta primitiva, ca e bine sa vedem si ce face vecinul ca de, "ne afecteaza si pe noi asta" '' - Sa vezi Oamenii primitivi nu prea comunicau intre ei ca nu prea stiau
''E foarte bine sa formezi micul radio sant si sa barfesti cati mai multi oameni poti, minunata idee!'' - si totusi tu esti aia care barfeste ''problemele '' Romaniei. Nu te pune nimeni sa barfesti pe altul, asta e dovada de lasitate ca nu-i poti spune anumite lucruri unei persoane.
Acum...cred ca tu te-ai indepartat de la subiect.Eu am spus : ''Pai este normal sa ne doara de cei din jur'' - Asta pentru ca nu avem dreptul sa deranjam pe altii. Si cu ''La fel de liber este si sa.l doara.n cot de parerea lumii'' - Pe de o parte este adevarat pe de o parte nu, de ce? Pentru ca vezi pe strada fete aproape pe jumatate imbracate ( P.S-nu este normal) si daca o femeie batrana ii atrage atentia ar trebui sa o ia in seama nu sa-i spuna : ''Da' mata ce te bagi?''.Si sa stii ca multi cerem parerea lumii : cand este vorba sa alegi o rochie, sa faci o prajitura, sa iei o decizie si exemplele pot continua.
'' Dupa parerea mea'' - nu ma intereseaza parerea ta.
Cum am mai zis : mai bine o incuiata la minte decat o depravata.
Machiatul la o varsta frageda mi se pare un pas spre depravare.
Doamne, tie ti se pare normal, de exemplu, tu porti blugi decupati (rupti) si vine o baba cu tineretile de pe vremea " Lu` Papura Voda" sa se ia de blugii tai. Frumos sa te iei de hainele altora cand tu esti demodat imbracata pentru varsta lor. Dar batrana despre care vorbesti era critic de moda? Problemele Romaniei nu le barfesc eu, le cunoaste toata lumea, atat din tara cat si din afara, eu doar iti amintesc despre asta. Si nu ti se pare ca deranjezi pe altii intrand cu forta in viata lor? Tu nu intelegi ca se macheaza de la varsta asta fiindca acum tinde sa aiba o maturizare precoce, isi doreste sa para mai matura pentru varsta ei, ca majoritatea copiilor...
Nu te supara... Dar tu cati ani ai de esti asa "inteleapta"?
Sunt sincera, nu-mi place sa lingusesc '' e in regula sa te dai cu fond de ten'' doar ca sa primesc o funda care nu ma ajuta cu nimic. N-am fost si nici nu voi fi vreodata o pupincurista ( pe romaneste spus). Imi zic parerile fara nici o tragere de inima.
N-am intrat in viata nimanui, nu o cunosc.
Si nu trebuie sa fi critic de moda ca sa iti dai seama ca una care e 1/4 imbracata pe strada arata ca o panarama.
Depinde si cum sunt rupti blugii. Nu cred ca este in regula sa porti blugi stramti si decupati prea mult.
''Problemele Romaniei'' - te numeri printre ele. Oamenii cu mintea ''descuiata'' ca a ta ( ''normalitatea'' lucrului pe care l-au facut oamenii aceeia * daca se pot numi asa* langa pescar, ''normalitatea'' de a te machia la o varsta frageda ca sa arati ''matur'') produc pagubele tarii.
Sper ca esti multumita de rau pe care il faci.
Nu este neaparat o normalitate, draga mea. Este un mod in care oamenii aleg sa isi traiasca viata, un mod in care cei ca tine (sa spun... bagaciosi si barfitori) nu ar trebui sa intervina! Tu esti la fel ca politicienii aia care promit ca vom avea un trai mai bun si ca ei nu iau spaga sau nu fura si ce sa vezi, dupa mandat toti au "bratari" la ambele maini. Te iei de fetita asta ca s.a dat cu un strat de fond de ten si poate tu iti dai pe fata cu jumatate de tub o data si daca ar fi numai fon de ten ar fi bine, dar la tine probabil mai adaugi ruj, dermatograf, putine farduri, perle, pudra si uite asa ajungi la liceu cu jumatate de trusa. Ce pagube produce machiajul de la o varsta precoce tarii?
''cei ca tine (sa spun... bagaciosi si barfitori)'' - De ce sunt eu bagacioasa? Site-ul asta nu este sa ne ajutam? Si de ce as fi barfitoare? Aloo, trezirea. Chiar mai sus am scris ca sunt sincera. Eu zic omului verde in fata, fie ca se supara, fie ca ii pare bine. Chiar am mai zis ca nu sunt pupincurista.
''Tu esti la fel ca politicienii aia care promit ca vom avea un trai mai bun si ca ei nu iau spaga sau nu fura si ce sa vezi, dupa mandat toti au "bratari" la ambele maini.'' - vezi ca eu sunt cu dreptatea. Si nu vreau sa fiu politician, ci medic ca sa vindec mintile bolnave ( ca a ta, spre exemplu).
Am impresia ca tu spui lucrurile astea ca sa ma afecteze sau ceva asta pentru ca sunt fix opusul meu.
''Te iei de fetita asta ca s.a dat cu un strat de fond de ten'' - cum am mai spus, dar vad ca nu intelegi, nu este normal la varsta ei.
''poate tu iti dai pe fata cu jumatate de tub o data si daca ar fi numai fon de ten ar fi bine, dar la tine probabil mai adaugi ruj, dermatograf, putine farduri, perle, pudra si uite asa ajungi la liceu cu jumatate de trusa.''- Nici n-am asa ceva acasa Multe dintre ele nici macar nu stiu ce sunt
Sunt o fire baietoasa, atat ce-mi mai fac parul si imi vopsesc unghiile in negru sau albastru regal. La cum m-ai descris tu inseamna ca m-as duce imbracata foarte feminin. Ghici ce? Nu am nici un fel de bluza sau pantalon stramt, nu port tocuri, nici balerini. Asta pentru ca nu imi place.
'' Ce pagube produce machiajul de la o varsta precoce tarii? happy'' - pai in primul rand te face sa arati ca o pitipoanca si devi una. In al doilea rand nu este sanatos din punct de vedere medical. In al treilea rand atrage un anturaj periculos si persoana in cauza cauta atentie.
Am impresia ca si tu esti una dintre ele de te dai asa mare si tare si iei apararea. Si mai esti si lingusitoare. Urasc persoanele ca tine.
Ti-a luat ceva sa-mi raspunzi la comentariu Cat oi fi stat tu sa te gandesti ce sa-mi raspunzi Dumnezeu stie.
Hmm, nu ai mintit cand ai zis ca ai gasit pe altcineva pe care sa il enervezi. devin invidios )
Te mint eu?
Tu nu vezi ce mentalitate are? I-auzi tu normalitate : sa faci lucruri necuviincioase in fata unui batran si sa te machezi de la 13 ani.
Nu am pretentii la idioti mai. zilele trecute mi s-a zis ca fac tara de rusine ca nu imi alint iubita cu"pisi" si rahaturi prostesti de genul. oricum nu vezi sus la avatar ce fata are, si are doar 13 ani, doamne fereste. zici ca are 30
''pisi'' - nu mi-a placut niciodata alintul asta. Mi s-a parut mai mult o jignire.
Parca mai frumos suna ''iubire'' si '' aimee''.
Aha aha, vezi Gabitssoo, Endoryus e de partea mea.
Discutia asta nu ajunge nici unde. Tu pur si simplu nu intelegi mesajul clar: oamenii au dreptul sa isi aleaga ceea ce fac cu viata lor. Ea nu ti.a cerut parerea despre fondul de ten, ci despre conflictele generate de aplicarea acestuia. Nu.i frumos sa generalizezi ca "cele ce se macheaza sunt pitipoance", poate nici mie nu.mi place stilul tau vestimantar sau altora care te privesc Daca oamenii nu sunt ca tine, asta nu inseamna ca oamenii nu sunt normali!
Nu ma enervez asa de repede din nimicuri din astea virtuale, deci n.ai de ce sa devi invidios, pastreaza.ti sursa care iti produce nervi ca mie nu.mi trebuie!
Nu am stat mult sa ma gandesc, doar ca eu nu.mi petrec o mare parte a vietii inchisa intre 4 pereti. Ies la aer, iti sugerez sa faci si tu asta! Poate afara ai sa descoperi ca Ceausescu a picat de mult, avem un regim politic democratic!
Tomai tu te-ai gasit sa-mi spui mie asta? )
Fi atenta, de la 1900 pana in prezent pot sa stau sa-ti istorisesc toate faptele pentru fiecare an(din 1900) din tara noastra + cele doua razboaie mondiale.
Sa stii ca nu ma intimidezi cu doua cuvinte din istorie sau ceva.
Daca tot esti asa desteapta, stii cum se traduce cuvantul ''democratic'' ( vezi ca e in latina)? Asa ceva se preda la clasa a 7a la civica si istorie.
Eu am mult de invatat si nu stau sa ies afara ca-mi sugerezi tu.
Ies destul pana la scoala si inapoi.
''Nu.i frumos sa generalizezi ca "cele ce se macheaza sunt pitipoance" '' -Eu nici macar nu am spus asa ai scos cuvintele din burta. Eu ma refeream la alea care se machiaza de la varste mici ca devin unele. Dar si alea care sunt mari si sunt strident machiate.
''poate nici mie nu.mi place stilul tau vestimantar sau altora care te privesc ''- Nu m-a interesat niciodata parerea altuia cand a venit vorba de haine. Undeva mi-a pasat.
''Daca oamenii nu sunt ca tine, asta nu inseamna ca oamenii nu sunt normali!''-o dai la intors.
Nu era intentia mea sa te impresionez sau sa te intimidez, iti ziceam ca sa.ti readuci aminte sau pentru cultura ta generala... Democratie- este format din "demos"= popor si "kratos" = putere. Deci traducerea mai exacta: puterea (apartie) poporului. Daca ai mult de invatat, de ce esti asa de mult online? Inveti de pe TPU?
Daca raspunsul imi este adresat mie, de ce vorbesti la pers a 3 a: " e clar, am umplut-o de nervi"?
Tu o dai la intors in tot ceea ce zici, ba mai mult de atat, raspunzi doar la ceea ce iti convine, cum de ai evitat asta: Ea nu ti.a cerut parerea despre fondul de ten, ci despre conflictele generate de aplicarea acestuia? Discutia asta nu ajunge nici unde, pur si simplu incerci sa induci ideea ca esti desteapta, dar ce pacat ca doar incerci!
Aloo, tu habar ai cum imi gestionez timpul.
Cat stau pe TPU in acelasi timp lucrez la proiecte sau ascult muzica si scriu, depinde.
Tu nu ai idee ce mana de lucru am.
Daca ar fi sa invat de pe TPU profesoare mi-ar fi idioatele ca tine care zic : ''E h, si ce daca se da cu fond de ten de acum. Incearca sa se maturizeze"
Alt lucru, maturizarea consta in shimbarea comportamentului nu a aspectului fizic.
Eh,raspunsul era pentru mine, dar m-am gandit sa-l stii si tu.
Plus ca stau in timpul meu liber. Eu nu raspund la intrebari intre orele 10- 18-19. Si nu inteleg de ce te-a cuprins pe tine grija?
''Tu o dai la intors in tot ceea ce zici'' - dovezi
Nu cred ca am zis undeva '' e bine sa te dai cu porcaria pe fata '' si pe urma "nu e bine ''. Eu am optat pentru a 2a
''raspunzi doar la ceea ce iti convine''- de fapt... eu iti comentam vorbele tale, nu intrebarile. Daca nu faci diferenta intre o intrebare si un enunt sa stii ca enuntul are punct (. ), iar intrebarea are semnul intrebarii (? ).
'' cum de ai evitat asta: Ea nu ti.a cerut parerea despre fondul de ten, ci despre conflictele generate de aplicarea acestuia?'' - fato, ''Ea nu ti.a cerut parerea despre fondul de ten, ci despre conflictele generate de aplicarea acestuia'' - asta nu e o intrebare, este o afirmatie. Nu vad niciun adverb relativ ca sa indice asta.
Eu cred ca esti o fata desteapta si contiincioasa. Bravo tie :*
Avand in vedere ca ai fost atat de josnica in cat sa jignesti o persoana necunoscuta, tin sa spun ca esti atat de desteapta ca "Mc puisor"! Daa, esti muti functionala! Si ce te.am intrebat eu? Neinteresant! Esti atat de desteapta in cat nu intelegi nici ceea ce vreau sa spun!
Nu, nu am fost josnica Am fost sincera, ti-am mai spus.
Nu simt nici un fel de retinere cand vreau sa-mi spun punctul de vedere.
Tu insa ce-ai facut? Lingusesti, observ si in raspunsurile tale asta.
Genul ala de om care in fata iti zice cat de minunat esti, iar pe la spate te barfeste. Uite, tu problema, ar trebui sa-ti vezi de treaba ta.
Pana la urma tu ai fost aia care a comentat la raspunsul meu, nu?
Nu mi-o lua in nume de rau. Prefer sa spun totul pe fata. Nu-mi place sa ascund.
Nu m-a suparat faptul ca ai comentat la raspunsul meu, dar continui in prostie. Nu are rost sa mai port o discutie cu tine.
Imi faci sila.
anonim_4396 întreabă: