| Modric a întrebat:

Hei TPU am o problema cu fosta prietena eu vreau sa ma impac cu ea dar ea nu vrea sau cel putin deocamdata nu sunt retinut sa ii vorbesc ii spun tot cea ce simt dar as vrea sa stiu o metoda prin care sa o conving sa ne impacam...are cineva o idee? [dau funda!]

Răspuns Câştigător
| nesatori a răspuns:

Cel mai bine e sa vorbiti fata in fata nu la telefon, pe mess etc. Spune-i ca ai gresit si ca iti pare rau si ca o iubesti(daca mai vrei sa fi cu ea), daca chiar te iubeste va fi intelegatoare si sigur te va ierta
Bafta big grin

8 răspunsuri:
| LavyCosmin a răspuns:

Incearca sa vorbesti deschis cu ea, ia`o usor baftawinking

| badasssead a răspuns:

Depinde de gravitatea problemei..cu ce i-ai gresit. cel mai bine ar fi sa o lasi cateva zile sa se calmeze apoi sa vorbesti cu ea...e om si daca te iubeste are o slabiciune fata de tine... sper sa iti fie bine.dar in locul ei nu te-as ierta, pentru ca i-ai gresii din nou, felul tau de a fii nu-l schimbi. lupul isi schimba blana dar naravul ba. incearca, daca omul iubeste, iarta.dar nu uitabig grin iti tin pumnii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi romantic si incurabil.

| madlenne1 a răspuns:

Incerca sa-i vorbesti deschis, sa-i zici ca ai gresit, si poate si un buchetel cu floriwinking
sper ca te-am ajutat fundita love struck

| madlenne1 a răspuns:

Pai vorbeste-i deschis, spune-i ca ai gresit, ca iti pare rau, si ca vrei sa va imbacati, ca o iubesti si poate si un buchetel de floriwinking sper ca ti-am fost de ajutor!

| MeyCara a răspuns:

Buna, in pimul rand, nu o poti obliga sa va impacati, incearca sa vorbesti cu ea frumos, s.o recuceresti. Probabil ea a avur un motiv pentru care a vrut sa va despartiti, a vazut ceva schimbat la tine... Inca odata, incearca sa vorbesti cu ea si poate o sa va impacati!winking

| evaziv a răspuns:

Un sfat de la un profesionist.Nu o baga in seama cateva zile si daca ea te place cu adevarat nu-i va place indiferenta si va umbla in limba dupa tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Vorbeşte frumos,nu fi prea insistent din prima, fii tandru, scoate-o în oraş, cumpără-i ocazional floarea ei preferată, sun-o în fiecare zi.
Treptat, e posibil să vă împăcaţi.Asta depinde de sentimentele pe care le are pentru tine şi de motivul despărţirii voastre.

O zi bună.