anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema.De cand s-au luat parintii mei se cearta incontinu,bine mai mult tata cand ti-e lumea mai draga e pus pe cearta si tipa din orice de te face sa plangi, nu se bat sau ceva de genul atata tot ca e nervos din orice prostie si tipa iar de cativa ani de zile eu sper ca ei 2 sa divorteze iar acum am gasit o solutie la care voi sa ma ajutati daca puteti bineinteles.Mama si-a facut cont pe o retea de socializare si are si id nineinteles doar ca nu este cu numele ei,decat pozele sunt cu ea.Iar eu ii stiu parola,am intrat si am vazut ce a vorbit cu toti barbatii din lista si zicea ca vrea sa se intalneasca cu ei si banuiesc ca il insala pe tata, tot asa am gasit niste mesaje pe un telefon de care tata nu stie nimic de el.Acum ma intreb cum sa fac sa o dau de gol cu aceste lucruri? Fara as da seama ca este din cauza mea. Poate se despart sa traiesc si eu fericita.

10 răspunsuri:
| Laura46 a răspuns:

Mama ta s-a saturat de barbatul mereu nervos, needucat pe care il apuca din senin crizele de nervi.E clar ca ea doreste sa inceapa o noua relatie...Eu cred ca e dreptul ei sa fie fericita, ce rost are o viata traita numai in cearta? Daca vrei sa discuti cu cineva, in nici un caz cu tatal tau, ci cu ea. Spune-i ca nici tu nu mai suporti situatia si ca nu e obligata sa mai stea cu un asemenea om doar de dragul tau.Pana si tu te-ai saturat... Sper sa isi gaseasca pe cineva de incredere, desi e cam greu

| adela2012 a răspuns (pentru Laura46):

Nu pentru ca ei dincolo de certurile astea se iubesc.Eu vreau sa se desparta nu ei, fiindca azi se cearta si se urasc maine se impaca si rad si glumesc.Ca niste copii de la gradinita si nu sta cu el numai de dragul meu sta cu el pentru ca il iubeste.

| Ofiintă a răspuns:

Buna,

Daca vrei ca si ei doi sa se desparta, ar trebui sa nu-i areti nimic tatalui, cine stie poate mama ta chiar are de gand se se desparta de tatal tau dar in alt mod.

Ce ar fi mai bine este sa-ti discuti cu mama ta si sa spui ca nu mai suporti certurile astea vaste din familie, este mama ta sigur te va intelege iar apoi ce-ar fi sa vorbesti si cu tatal tau.
Numai bine!
pa, pa

| adela2012 a răspuns (pentru Ofiintă):

Mama nu vrea sa se desparta de tata si nici tata de mama deoarece dincolo de certurile astea ei se iubesc.Eu vreau sa se desparta nu ei, fiindca azi se cearta si se urasc maine se impaca si rad si glumesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cat de dereglata mintal trebuie sa fii ca sa iti doresti un scandal-monstru intre parintii tai?
E clar ca nu se mai inteleg si ca stau impreuna doar de dragul tau, dar daca tu vrei neaparat sa divorteze, spune-le calm ca asa ar fi cel mai bine si gata.
N-o condamna pe mama ta pentru ce face, pentru ca in mare parte tatal tau e de vina ca s-a indepartat de el.Comportamentul lui ar indeparta pe oricine.
Asa ca fii fata desteapta si rezolva lucrurile cat de frumos se poate. Fara mega-scandaluri si alte chestii.

| spaghetty a răspuns:

Iii arati tatalui tau tot cand ea nu e prin preajma ca faci mai rau daca nu iiii spui asa nu merita sa stea cu ea daca ea iasa cu alti barbati

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Daca nu se iubesc atunci de ce stau impreuna? De dragul tau? Spune-i mamei tale ca nu mai suporti, ca ar trebui sa inceteze cu certurile, daca chiar vor sa divorteze sa o faca caci e mai rau ca parintii tai sa nu se iubeasca.
Dar spune.se comporta rau cu tine?

| leftside a răspuns:

Daca nu vrei sa mai fie impreuna spune-le in fata si poate se rezolva. ca e nasol asa!

| SweetyDee a răspuns:

Daca a pastrat mesajele, lasa telefonul la indemana ca sa vad tatal tau.

| profesionista a răspuns:

N-ai voie sa divulgi date din contul altei persoane!