Buna! Si eu eram mereu trista din cauza ca nu prea aveam nici un prieten la mine in clasa. Mereu eram suparata si credeam ca toata lumea sta cu mine numai sa se foloseasca de mine. Dar i-am cerut mamei mele un sfat si chiar m-a ajutat, asa ca poti sa-i ceri si tu un sfat mamei tale. Daca asta nu te ajuta, incearca sa analizezi cauza pentru care tu si cu fosta ta prietena cea mai buna nu mai sunteti prietene si incearca sa te impaci cu ea. Asa totul va reveni la normal. Sper ca te-am putut ajuta!
Pai in primul rand iesi din starea asta dati 2 palme 2 pumni de apa pe fata si iesi afara din casa fa-ti un iubit si incearca sa schimbi ceva in viata ta nu mai fi mereu suparacioasa si fi mai tare si inpacate cu acei prieteni si schimbate in unele moduri chiar esti naspa cum sa stai cu castile un urechi pai eu ii sunai vb cu ei toata ziua pana aduceam tot la un nou inceput
Nu am trecut prin asa ceva...insa te inteleg....ar fiii bine sa nu te opresti la i singura prietena...iti vei face multi prieteni....nu ar trebui sa stai singura... vorbeste cu oamenii sau cu prietena ta si explica-i ce se intampla... poate te va intelege......nu ar trebui sa apelezi nici la sunucidere...nu e o metoda...incearca sa fii fericita
Effy35 întreabă: