| Claudya_8219 a întrebat:

Hei TPUhappy am o problema, iubitul prietenei mele s-a despartit de ea acu 4 zile. Si tot am impresia ca se da la mine ...pentru ca el are nr meu si eu al lui si intr-o zi am inceput sa vb prin mesaje cu el ...si tot vorbind eu am aflat ca el ma considera draguta, zambitoare etc. si daca tot mi-a spus aceste lucruri eu l-am intrebat daca se da la mine si el mi-a spus ca "cam da tu?"sincer si eu il cam plac dar nu ma pot combina cu el daca ar afla prietena mea ca il plac nu stiu ce s-ar intamplasadsadsad

5 răspunsuri:
| Adrick a răspuns:

Daca ea iti este prietena adevarata te va intelege, asa ca nu-ti fa griji, daca il placi si el te place cu adevarat! p.s da citi ani aveti?

| Dreamer a răspuns:

Pai spune-i prietenei tale ca tu il placi si te place si el si vei vedea ce se intampla happy...Probabil ca daca nu ii vei spune dinainte, atunci cand va va vedea impreuna va crede ca ai tradat-o.

| Claudya_8219 explică:

Daca ar fi cineva dispus sa raspunda luna asta.

| GoguStrigoi a răspuns:

Banuiesc ca ea se va supara pe tine.

| Nobody_8784 a răspuns:

Mai daca esti o prietena adevarata nu o vei trada pe prietena ta si nu`i vei fi ca el.ptr ca sincer el acum te ia pe tine dp ce a fs ca prietena ta.
Nu cred ca are sentimente pentru tine si doar din cauza ca te place asta nu inseamna ca nu o sa-ti faca si tie cum ia fk prietenei tale.
O prietenie nu se da pe un baiat parerea mea happy
Orikum totul ramane la aprecierea ta happy