| LoRe_9829 a întrebat:

Hei TPU am o problema m-am certat acum cateva zile cu o prietena din cauza ca ma enerva ca tot spunea dadeata-s doua sau soarta si nu st ce sa mai fac in legatura daca sa ma impac sau nu

4 răspunsuri:
| lindemona a răspuns:

Buna,

In pimul rand cred ca ar trebui sa te gandesti daca acesta este adevaratul motiv. Daca altfel va intelegeti bine, nu vad de ce sa nu fiti prietene in continuare. O prietenie se bazeaza pe incredere, ajutorul oferit la bine si rau, nu se niste ticuri verbale trecatoare.
In viata vor fi inca multi alti prieteni care vor vorbi frumos cun tine, dar la greu iti vor intoarce spatele, sau te vor vorbi de rau. Cred ca de acestia ar trebui sa te indoiesti, nu de careva care iti spune "soarta". Ar trebui sa-i spui prietenei tale, ca nu iti place cand vorbeste asa cu tine si sa o rogi frumos sa nu o mai faca. Oricum aceste ticuri verbale sunt trecatoare.

O zi frumoasa si prietenie lungawinking

| lulu_8735 a răspuns:

Pai daca sunteti prietene adevarate va veti impaca...dar daca i-ai fost o prietena falsa.eu zic ca nu mai are rost...dar o prietenie e ceva fumos si nu poate fi stricata de minuscule chestiihappy mai gandeste-te

| Chocolate_2137 a răspuns:

Pai ce sa zic.probabil erau simple glume.nu cred ca trebuia sa va certati doar din atata lucru.bine e evident ca pe tine te-a deranjat.dar pana la urma sunte-ti prietene si cateva cuvinte in gluma nu au de ce sa te afecteze asa de tare.pup

| WopWop_9950 a răspuns:

Impaca'te! spune'i ca te deranjeaza asta destul de tare. Daca se limiteaza, perfect! daca nu, sa nu fii tu cea care insista.