Deci ma numesc cosmin si eu sunt in Anglia de ceva vreme si pot sa zic ca uneori am si eu aceeasi problema ca tine, nu sunt la scoala, muncesc dar uneori ies des in cluburi, pub-uri, etc. Ori unde merg a simt pe din afara la fel ca tine am amici cu care ies iei se simt bine ca au atentie dar eu nu, ce pot sa zic nu ma deranjeaza chestia asta chiar deloc, pentru ca eu stiu cum sunt eu si asta conteaza cel mai mult. Sfatul meu este sa nu le faci pe plac cu absolut nimic, deci incearca o saptamana sa le acorzii indiferenta la absolut tot ceea ce fac ei ca sa te simti prost, pentru ca indiferent doare cel mai tare, iar ei cand o sa vada ca nu te mai deranjeaza cu nimic cele facute de ei, o sa renunte. Tot ce trenuie sa faci este sa fi tu insusi dar cu putina atentie si multa indiferenta si o sa vezi ca va da roade tot ceea ce ai sa incerci. Bafta : *
Da pisi, tu ai dreptate.Vino incoa' te las sa stai cu mine
Aiiiaiii.)
Imi pare rau pentru ce ti se intampla!
Eu stiu cum se comporta popoarele vestice cu strainii dar din perspectiva de lucrator intr-o tara straina. Linistete-te si cauta sa iti faci prieteni de alte rase sau din alte popoare daca cu albii si / sau englezii nu merge. Mie de exemplu mi s-au parut super ok turcii si mai ales kurzii. Nu stiu indienii cum sunt, ai putea sa incerci fiindca am inteles ca sunt foarte multi in Anglia. Nu uita filipinezii si unii arabi... dar doar unii, mai precis cei educati cat de cat acasa. Sunt de asemenea inteligenti si de treaba.
Daca vrei neaparat sa vorbesti cu romani o poti face si online.