| JustForLaugh a întrebat:

Hei TPU am o relatie la distanta cu o fata superba pe care vreau sa o cer in casatorie si nu stiu cum sa fac asta noi am vrea sa ne intalnim in cateva luni si am inceput sa pun banuti deoparte sa ii cumpar o verigheta frumoasa si sa o cer dar nu stiu cum sa fac asta... cand voi merge sa o iau de la aeroport de exemplu asi putea planifica ceva sau ce idei aveti happy? mersi anticipat

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa nu iti faci planuri pentru ca niciodata nu iti ies cum vrei, planifica asta cu maxim 2 saptamani inainte, macar sti ceva concret[in cateva luni multe se pot schimba]

3 răspunsuri:
| RaVuL a răspuns:

Cel mai bine dupa ce o iei de la aeroport mergi la o cafea cu ea si la bar ii dai verigheta la barmana...sa o puna pe farfurioara cestii si ceasca cu cafea peste si ea cand ridica ceasca vede verigheta si ii spui vrei sa fi sotia mea? astea nu sunt idei pentru cerere in casatorie vin totul de la sine si nu e bine sa iti faci un plan... pentru ca vei da gres mai bine lasi totul de la tine sa mearga. daca crezi ca iti place ia ideea mea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu nu ai imaginatie, noi care nu te stim nici pe tine nici pe ea, de unde sa stim? ce sant formule general valabile cand vorbim de oameni?

| rebecutzaa a răspuns:

Eu iti spun ca ar fi bine ca dupa ce o iei de la aeroport sa-i pregatesti o cina romantica cu lumanari sampanie si mancare iar dupa aceea ii dai vergheta. sper ca te-am ajutat. funda?