| Swetlly122 a întrebat:

Am probleme. Simt că nu îmi găsesc scopul vieții și că nu sunt in stare de nimic și să fac ceva cu viața mea. Încă nu am job am aplicat pe eJobs dar nu mă sună nimeni.Ce sa fac? Mătușa mea mereu îmi spune că viața e grea, sa mă trezesc la realitate, sa mă țin de facultate sunt anul 1 la horticultura și mă deprima. Ma îngrijorez că nu am un job și că nu o sa găsesc când începe facultatea că nu o sa am niciun ban pentru că ai mei nu au de unde sa îmi dea..help

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ajofm iti gaseste serici cand mergi la ei. bagi la fabrica pe banda de productie 1000 lei pe luna si traiesti asa

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Se simte că nu îți este foame. Dacă ți-e foame, găsești.

| Bruno92 a răspuns (pentru sadrian46):

Aveti mare dreptate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei,doar calmează te. Ești la început. Cu toții suntem speriați și avem aceleași gânduri ca și tine in primul an de facultate. E normal sa te simți asa, acum începi sa te maturizezi și sa realizezi ca trebuie sa fi pe picioarele tale. Deocamdată tu conțină facultatea pentru ca ai timp sa lucrezi după toată viața. Și nu te suna nimeni pentru in perioada asta cu covid au scăzut mult sansele tinerilor la angajarewinking e o perioada mai dificila, nu a fost mereu asa. Nu te mai îngrijora, îți spun asta pentru ca asa eram și eu acum 2 ani când eram anul 1 la fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra la mcdonalds pana gasesti altceva happy

| Baiatultrist1 a răspuns:

Dacă ai nevoie de bani angajează-te oriunde, angajează-te ca ospătar de exemplu vara se câștigă extraordinar de bine din asta salariu plus bacșiș, dacă nu îți place facultatea respectiva mutate la alta drew exemplu poți sa încerci la politie, jandarmerie sau pompieri sunt permise înscrierile pana la 27 de ani o sa îți găsești scopul în viata doar trebuie sa îl cauți, mult succes în continuare sper sa îți găsești un loc de munca și sa termini facultatea cu bine