Din cate am inteles asta e prima ei impresie despre tine ("ca esti ciudat") Dar stai linistit si prima impresie se poate schimba. Las-o sa te observe de la distanta si nu cauta tu sa ii schimbi tu parerea. Be yourself!
Buna!
Esti sigur ca alea erau prietenele ei? Poate fata aceea te place si te-a mintit ca cea de care iti place tie te crede ciudat.Adica eu zic sa vorbesti cu fata care iti place si sa-i spui adevarul. Daca zici ca esti timid si nu poti sa-i spui in fata spune-i pe messenger.Vezi ce reactie are.
O zi frumoasa!
Pai esti sigur ca alea is prietenele ei? poate sunt dusmanii ei te-ai gandit? Iar cine ti-a zis ca ea a zis ca esti ciudat poate e geloasa ca u o placi pe aia si nnu pe cea care ti-a zis.Ai grija de tine si gandeste un pic fortat.Ca sa iti dai seama de adevar, aduna toate faptele si calculeaza.BAFTA!
Totusi si intrebarea ta e copilareasca si stupida dar... Daca ea a zis ca esti ciudat ca i-ai dat 6 likeruri pe fb asta inseamna ca are ceva la cap.Totusi am multi prieteni pe fb dau in fiecare zi cca 10/20 like-uri la poze(da stiu wow ce ciudat sunt).Nu se merita sa iti bati capu cu o persoana care nici macar nu-ti da atentie si te crede un ciudat.Nu merita sa o faci sa iti vada adevarata ea fata si nu merita sa te schimbi pentru nimic in lume. Daca tear plecea tear placa asa cum esti nu ca iti faci u nu stiu ce prieteni si daca te certi cu acei prieteni ea no o sa mai fie cu tine nu? EU zic sa iti cauti pe cineva care te intelegi bine cu ea las-o dracu pe disperata asta(parerea mea bft)