anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU am si eu o intrebare azi cand am venit de la scoala am gasit in cutia postala o scrisoare de dragoste si o floare evident pentru mine. Cum fac sa aflu cine a pus-o acolo?

Răspuns Câştigător
| AnkuEmil a răspuns:

Pai nu ai cum.dar gandeste-te la persoanele care stiu unde locuiesti. apoi gandeste-te la persoanele care te-au placut sau care te plac sau care banuiesti tu ca te plac...scrisoarea sigur nu ti-a adus-o posta ci a bagat-o acolo persoana cate te plk happy. si care stie unde locuiesti. mult succes pentru a afla cine ewinkingwinking

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gandeste cine ar avea motive dintre cei pe care ii cunosti, poate sa fie si un vecin care pana acum doar v ati salutat.depinde si ce scrie in scrisoare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Urmareste-l /o.si prinde-l/o in fapt.altfel patesti ca in liceenii.trec anii, si poti pierde o maaaare dragoste. daca e timid/a ajutal/o.

| JulietteJokes a răspuns:

Nu o spun in gluma poti lua amprentele sau pur si simplu citesti pe scrisoare daca scrie sau observa ce se intampla in jur cine e atra comportamentul mss

| Dydy26 a răspuns:

Ei asta este mai greu mai intai gandeste-te cine te place asa de mult incat sa-ti dea o floare si o scrisoare incearca asta si intreaba la scolala daca nu merge scriem!

| cantemir13 a răspuns:

La anul te ascunzi in cutie... apoi il inhatzi pe ala care tzia scris scrisoarea asta daca te mai iubeste si la anulhappy