| bianca_7347 a întrebat:

Hei TPU ...am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati... deci im palce de un baiat car eii cu cateva luni m ai mare decat mine ..il plac de8 luni sad sad sad in aceste 8 luni am fost cu el de 2 ori dar inca il iubesc ne am certat ca prieteni de foarte multe ori ne injuram, vb urat unul cu altu, chestii diferite, a fost cu bff-ul meu impreuna ca sa ma faca geloasa pe mine a recunoscut la toata lumea, dar nu vrea sa fie cu mine ( asta mi a spus acu 2 luni ), la scoala nu ne prea vorbim, nu ne bagam in seama, la fel si pe facebook, dar eu vreau sa fiu din nou impreuna cu el dati mi un sfat va rog eu chiar nu stiu si nu vreau sfaturi gen uita l ca am incercat sa fac asta si am suferit si m ai mult

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Se vede ca nu sunteti potrviti. Si el a spus clar ca nu vrea sa mai fie cu tine deci nu are rost sa te mai chinui ca doar il stresezi aiurea si vei parea disperata.

| bianca_7347 explică (pentru Adry05):

Mi-a spus la un momendat ca il disperata de el

| RAY a răspuns:

Te atrage acel baiat ca e indiferent, rece cu tine, vorbeste cu el dar cred ca si lui i place de tine dar neaga asta, daca recunoaste e o slabiciune

| Dariusuu a răspuns:

Nu-i de tine. Cu cat renunti la el cu atat mai bine. Nu iti mai baga iluzii in cap pentru ca iti pierzi doar vremea cu el.

| bianca_7347 explică (pentru Dariusuu):

Bun.dar eu cand am o relatie.el imediat se imprieteneste cu acel baiat si incearca sa bage strambe intre noi 2 si cand sunt single dar l am uitat el reapare si se baga in vorba cu mn.....cu asta ce sa fac?