| madutzatha25 a întrebat:

Hei TPU :* am si eu o nelamurire! Mie de ceva timp(ianuarie) imi place de un fost profesor de sport, foarte tanar (24 ani) si foarte sexy si atragator! Cat timp eram la scoala, eu ii mai aruncam cate o privire, ii mai faceam cu ochiul, il atingeam 'din greseala'si el cred ca si-a dat seama ca il plac, deoarece la un momentdat mi-am recunoscut sentimentele in fata lui! La 1 luna si ceva(14 august) dupa ce eu i-am marturisit ca il plac si astea am vazut ca el continua sa para indiferent am hotarat sa renunt. vorba aia...VIATA MERGE INAINTE! Asa am si facut, faza e ca la 2 zile dupa ce am luat aceasta decizie(16 august) i-am dat mesaj pe facebook si i-am zis ca urmeaza sa il sterg dupa facebook, el mi-a zis ca are ceva important sa imi zica, si mi-a zis ca sa il sun(era prima data cand imi cerea lucrurl asta, nici macar nu avea nr meu, eu il stiam pe a lui pe de rost)! Asa am si facut, l-am sunat si in seara aia am vorbit 4 ore la telefon, si el incepusera sa bata niste apropo-uri...din acea seara am continuat sa vorbim seara de seara la telefon si pe facebook, si vorbim despre relatii, ne-am dat o intalnire, mereu imi zice sa il sun ca vrea sa imi auda vocea, cand merg la el in localitate(la o matusa de-a mea) mereu imi zice sa il sun, ca sa iasa..credeti ca ar vrea o posibila relatie, si nu are curajul sa zica? Am uitat sa mentionez, el e un baiat extrem de timid si rusinos! DAU FUNDA!

6 răspunsuri:
| thewomaninwhite a răspuns:

Da. Pana la urma o relatie trebuie sa aiba niste fundatii, iar el incearca probabil sa le construiasca.

| Mayar a răspuns:

Nu cred ca e totul ok... Adica, daca e timid si rusinos, cum are curajul sa iti zica sa.l suni si sa vorbeasca asa mult si efectiv sa se implice asa tare cu tine? Mai bine raresti interactionarile cu el.

| SkyPilot a răspuns:

El are 24 iar tu cel mai probabil 14, maximum 15 (vorbesti in alta parte ceva de intrat la liceu). Diferenta este mult prea mare pentru o relatie, mai ales una la distanta. Dupa parerea mea vrea altceva, nu o relatie. La 24 de ani nu ai prea multe in comun cu o fata cu 10 ani mai tanara.

| Ioana803 a răspuns:

La 24 de ani, cel mai probabil acest om se gandeste la un viitor, o familie.
De curiozitate, tu cati ani ai?
Iti dai seama ca daca esti minora....cred ca doar isi bate joc de tine.
Nu stiu cum sa iti zic, dar un om cu capul pe umeri, constient ca are un servici, nu va face niciodata avansuri publice unei minore, fapt ce ar rezuta concedierea lui s probabil ceva politie pe langa el.
Deci, daca ai sub 18 ani, eu iti zic sa stai cuminte si sa iti vezi de baietii de varsta ta happy

| Ioana803 a răspuns:

Draga mea, ai 14-15 ani... el vrea ceva ce tu nu ii vei putea da prea curand.
Cauta baieti de varsta ta, asta e sfatul meu!
Poate acum vei crede ca iti vreau raul...dar o sa imi dai dreptate dupa vreo 4-5 ani happy pe putin.

| neutrino a răspuns:

Daca este timid, arata-i tu calea ce trebuie sa o urmeze! Sper ca-ti este fost, nu actual profesor!