| madutzatha25 a întrebat:

Am si eu o problema! De ceva timp iubesc un baiat, care din nefericire a fost proful meu suplinitor de sport din sem 2(app are 24 de ani si e o 'bunaciune' si la caracter si la infatisare)! Sunt indragostita pana peste cap de el, si din gesturile pe care le fac cand sunt prin preajma lui cred ca si-a cam dat seama ca il plac! Tin sa cred ca si el ma place deoarece se comporta cu mine diferit de ceilalti! As vrea sa ii zic ca il plac dar mi-e teama de reactia lui! Dati-mi va rog niste sfaturi! URGENT! FUNDA CELUI MAI COMPLEX RASPUNS!

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Ai putea să-l chemi la o plimbare şi să-i dai de înţeles din gesturi mărunte că îl placi.

Cred că e mai ok decât să-i spui verde-n faţă că eşti topită după el.

Tu ce spui?

| madutzatha25 explică (pentru Dariusuu):

Nu ar fi o idee rea! depinde...si cum l-as putea invita..niste idei...please?

7 răspunsuri:
| BlackheartQueen a răspuns:

Vorbește-i despre un eveniment sau despre un film și spune-i cât de mult ți-ar plăcea să mergi. Apoi îl întrebi dacă ar dori să te însoțească.

| madutzatha25 explică (pentru BlackheartQueen):

Nu prea cred ca tine.el nu e un baiat care sa ii placa iesirile si astea.e un baiat cuminte la locul lui..nu ii arde de filme si astea...totusi as putea macar incerca sa fac ceva... oricum mersi pentru raspuns

| Anytta99 a răspuns:

Ai putea sa ii scrii daca, chiar nu isi da seama. Scrisul e in cel mai rau caz... Cel mai bine vorbiti undeva, candva singuri si nu va fi capat de lume daca raspunsul lui e negativ, insa cel mai bine ar fi daca ai vorbi cu mama ta despre lucrul acesta. :*

| madutzatha25 explică (pentru Anytta99):

Am rezolvat tot taraboiul..am vorbit cu el..si totul a iesit perfect! Oricum multumesc pentru raspuns!

| Anytta99 a răspuns (pentru madutzatha25):

Cu mare placere! Succes in continuare!

| madutzatha25 explică (pentru Anytta99):

Multumesc!