"and vorbesc cu el sta si se uita la buzele mele"
poate stă rău cu auzul sau poate altceva
Eu cred ca ai gura frumoasa si buze apetisante, de aia ii atrage privirile.
Pace
Nu te poate privi in ochi, e mai timid cu fetele chiar daca exceleaza in alte domenii. Du-te mai decoltata si isi va muta privirea
Pai asta e in functie de el. Te intrebai daca face dinadins. Sunt mai multe posibilitati. Eu eram odata cu un prieten si ii povesteam ceva si el se uita oriunde, mai putin in ochii mei si zicea doar aha, aha si apoi m-am uitat eu urat inceput sa rada. Adica o facea in spirit de gluma. Iti dai seama daca o face in spirit de gluma cand incearca sa atraga atentia la gluma lui. Adica din exemplul meu iti dai seama ca incerca sa imi atraga atentia la gluma lui fiindca zicea incontinuu aha si radea. Daca nu o face in acest spirit de gluma, clar inseamna ceva. Se stie ca faptul ca se uita la buze e un fel de flirt. Pe baieti ii atrage mult la fete zambetul si buzele. Simte nevoia sa te analizeze si daca se uita insistent, vrea si sa iti dai seama ca se uita. Eu zic ca te simpatizeaza putin si daca iti place cat de cat de el, poti sa incerci sa flirtezi si tu sau sa ii dai un semn mic ca sa faca el concret un pas.
Acest lucru nu e foarte semnificativ, însă poate însemna că își ia un reper pentru a fi atent la tot ce îi spui, că îți oferă atenție datorită faptului că îi pasă de tine și de ceea ce ți se întâmplă.
Nu cred ca inseamna neaparat ceva, adica daca nu iti da si alte semne cum ca te place, probabil face asta pentru a fi mai atent la ce spui sau asa s-a obisnuit, cunosc multe persoane care fac asta.
anonim_4396 întreabă: